SONJA”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE”

Podelite s Prijateljima

LIK
Jako sam ljubazn, nježnA i pun razumijevanja. Uvijek ću saslušati osobu koja ima neke probleme. Također sam vrlo uporan i stoga uvijek postižem svoje ciljeve. u vezi – sigurno ću biti s osobom u koju sam se zaljubila ili za koju sam jako zainteresirana. Ne bojati se?)Moje srce je otvoreno za nova poznanstva! Zato sam vrlo pažljiv prema sebi i ne držim blizu sebe ljude koji mi žele zlo ili vidim da me mogu povrijediti! Ja sam jaka osoba i uvijek ozbiljna, jer moja profesija je psiholog…

Zato sam ovdje da se povjerim jednom čovjeku i potpuno mu otvorim srce i budem s njim slabašan. Tražim sreću u svemu i uspijevam, hoćeš li da te naučim? Pametna sam, duhovita, ljubazna, svestrana i tražim muškarca s kojim će biti dobro i bez stresa..Moje srce je otvoreno za nova poznanstva! Zato sam vrlo pažljiv prema sebi i ne držim blizu sebe ljude koji mi žele zlo ili vidim da me mogu povrijediti! Ja sam jaka osoba i uvijek ozbiljna, jer moja profesija je psiholog… Zato sam ovdje da se povjerim jednom čovjeku i potpuno mu otvorim srce i budem s njim slabašan. Tražim sreću u svemu i uspijevam, hoćeš li da te naučim? Pametna sam, duhovita, ljubazna, svestrana i tražim muškarca s kojim će biti dobro i bez stresa..

INTERESI
Zaista me zanima sport. Ali ne obično u sportu. Volim električne sportove. Padobranstvo, skakanje s mosta na užetu, surfanje na otvorenom oceanu – sve me to energizira i donosi zadovoljstvo! Volim i putovati. Sada putujem sama, ali u budućnosti planiram putovati sa svojim voljenim muškarcem. Nadam se da se i njemu sviđa. Usput, voliš li putovati?) Moja omiljena zemlja u koju sam se spremna vraćati uvijek iznova je Amerika, posebno država Kalifornija.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne znam kakav tip muškarca imam.. Je li to u redu? Nemam takav tip muškarca. Cijeli život se bavim karijerom i još nisam imala ozbiljnu vezu. Tako da znam izgraditi posao, ali ne znam kako započeti vezu s muškarcem. Tako da sam ovdje, usput.Imam vrlo krhko, ali u isto vrijeme vrlo svestrano srce koje želi pronaći pravog dobrog voljenog muškarca, želim se osjećati sigurno i uživati ​​u životu.. Imam sina i želim da za mene budeš ne samo muškarac nego također primjer za mog sina!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PRPOFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “SONJA”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page