– Imam 43 godina, MUŽ ME OSTAVLJA SAMU i ide da pije, TRAŽIM NEKOGA DA ME ISPUNI

By admin mar12,2024
Podelite s Prijateljima

LIK
Prije svega, molim te, ne gledaj moje godine! Siguran sam da su pravi osjećaji mnogo više od brojeva. Bolje pogledaj u moje duboke oči i vidi goruću želju da ovdje nađem pravog muškarca! Nadam se da možeš vidjeti ovu želju u mojim dubokim očima? Ne trebam ništa izvanredno, volim i znam uživati ​​u malim stvarima, pronaći inspiraciju u svakom trenutku svog života. I želio bih to podijeliti s nekim posebnim.Ja sam iskrena, pozitivna, senzualna i aktivna dama. Toliko volim svoj život! Želim biti sretan i usrećiti svoju buduću srodnu dušu. Jako sam ljubazan i moji prijatelji kažu da imam veliko srce jer mogu podržati u pravom trenutku i nije važno tko je ta osoba iu kakvoj situaciji.

INTERESI
Moram roniti uz ronjenje i proučavati podvodni svijet. Volim i čitati i mogu napraviti društvo za partiju šaha. Volim šetnje na otvorenom.Mislim da sam osoba koja voli drugačiji odmor i zato – mogu uživati ​​kao što sam aktivan na svježem zraku i možda čak i igrati odbojku na plaži blizu mora, ali u isto vrijeme – volim boraviti u kući sa svojom omiljenom knjigom. Ili napravite neke nove eksperimente u kuhinji! Mislim da je stvarno zanimljivo učiti nove zemlje i otvarati povijest drugih naroda za sebe i zbog toga – jako volim putovati i moj san je vidjeti nova mjesta i naučiti neke nove uzbudljive tradicije tamo,Osim jezika i putovanja, volim sport, posebno neobične sportove. Ne tako davno sam se okušao u surfanju na dasci i shvatio – to je moje! Volim se fokusirati na nešto i biti uspješan. Također, često idem u teretanu i šetam parkom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih pronaći nekoga tko može biti moj najbolji prijatelj, savršen muškarac i odan partner. Netko tko će biti spreman smanjiti udaljenost za našu zajedničku budućnost. Jesi li ti takav čovjek? Ako je tako, uštedimo svoje vrijeme i samo zadamo nekoliko pitanja jedno drugome da vidimo jesmo li kompatibilni u važnim aspektima našeg života.Moći ćemo razgovarati na sve teme i počiniti najluđe stvari kojima se možemo dugo smijati. Samo tražim nekoga s kim se osjećam ugodno. Vrlo sam emotivna osoba i tražim nekoga tko je spreman podijeliti svoje osjećaje i emocije sa mnom. Neće me lagati i držati svoju riječ.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “– Imam 43 godina, MUŽ ME OSTAVLJA SAMU i ide da pije, TRAŽIM NEKOGA DA ME ISPUNI”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page