DARIJA”OSTALA SAM BEZ MUŽA RADI PREVARE ŽELIM ZANIMLJIVOG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE”

By admin mar12,2024
Podelite s Prijateljima

LIK
Ja sam mlada dama otvorenog uma. Uvijek sam dobro raspoložena i volim se nasmijati. Vrlo sam jednostavna osoba i volim pomagati ljudima. Jako sam dobra u kuhinji i znam puno dobrih recepata za kuhanje! Obožavam filmove a posebno komedije! želiš probati ?)) Ja smiješna i vesela žena ) Volim se nasmiješiti i izmamiti osmijeh drugima!Ja sam vrlo elegantna žena, vrlo nježnog ukusa. Ja sam također model i to je nešto što jako volim biti. Ja sam uspješan DJ i jedan od najpopularnijih u Ukrajini, Rusiji, Bjelorusiji, Poljskoj, Indoneziji, Južnoj Koreji, Španjolskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj, Francuskoj, Kazahstanu, Rumunjskoj… Volim sve zemlje u kojima sam bio i ja sam planiram vidjeti još mnogo toga!

INTERESI
Volim shopping, haljine, parfeme, šminku)) heh, također se bavim sportom i moja strast je manekenstvo )) Volim se šminkati )) kako bi sve žene bile ljepše! Kao žena jako sam strastvena i romantična volim kad se muškarac brine za mene i napravi iznenađenje i pošalje mi cvijeće) napravi doručak u krevetu)Kao što sam spomenuo ja sam DJ. Volim glazbu od najranije dobi i toliko sam povezana s njom! Tako da mi je ovaj moj glavni interes sada omogućio karijeru i uživam u svakom trenutku svog rada. To je zato što je naš ukrajinski pisac jednom rekao: ako je tvoj rad nešto oko čega si strastven, ne radiš, nego uživaš u životu! Naravno, ovo nije moj jedini interes. I mene zanima postati nečiji dio života! Stvarno želim imati obitelj i zasnovati ovu obitelj s nekim tko je jednako strastven za moje interese kao i ja!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim razumijevanja, pouzdanog, ljubaznog, pažljivog i brižnog čovjeka koji traži ljubav. Nema igrica, nema laži. Moj muškarac je pošten, pun ljubavi, društven i ima dobar smisao za humor. Čovjek koji se može brinuti o meni i usrećiti me)Govoreći o svom interesu, rekao sam da sam jako zainteresiran za osnivanje obitelji s čovjekom, koji bi dijelio moje glazbeno zanimanje, moje životne poglede. Za mene je to važno, jer sam jedan od njih koji vjeruje da se ljudi sličnih interesa jako dobro slažu. U redu je ako on voli kavu, a ja čaj, ali bolje da me voli više od svega 😉

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “DARIJA”OSTALA SAM BEZ MUŽA RADI PREVARE ŽELIM ZANIMLJIVOG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page