“BEOGRAD MI JE UNIŠTIO ŽIVOT, TO JE GRAD GREHA”! Ruskinja Ksenija jedno nije mogla ni da zamisli: SRBIJA NIJE ZA SLABE

By admin nov22,2023
Podelite s Prijateljima

Javnosti se u proteklom periodu preko svog Jutjub kanala obraćala Ruskinja Ksenija koja je zbog rata, u koji je uključena njena zemlja, izbegla u Srbiju. Na njemu je iznosila svoja zapažanja o boravku u našoj zemlji i Srbima. Ovog puta je navela da joj je Beograd, prema njenim rečima, uništio život i da je trenutno anksiozna. 

Ispričala je da su noćni izlasci u našem glavnom gradu neverovatni i da ne mogu da se porede sa onim u Moskvi. Objasnila je da je počela da preteruje sa alkoholom i noćnim provodom. “Godinu dana je prošlo od kako sam se preselila u Srbiju. Razočaranje nije zbog ljudi ili zemlje, već jer sam ja imala drugačija očekivanja koja Srbija nije ispunila. Beograd je grad greha. Nikada u životu nisam toliko izlazila po klubovima. Nisam ni mislila da ovako nešto postoji.

Muž i ja smo ovde sami sa sinom. Kako nema ko da ga čuva, uvek moramo da se dogovorimo ko ide u provod, a ko ostaje kod kuće. Samim tim, kada izađete, iskoristite svaku priliku da pijete, uživate u provodu i radite lude stvari, ali postoje posledice. Najgore je u ponedeljak, do četvrtka već sve prođe, ali onda ponovo dođe vikend i sve ispočetka, upadnete u taj niz i ne možete da se izvučete, a tu sam ja sada”, objasnila je Ksenija.

Navela je da je zbog toga stalno iscrpljena i bezvoljna. “Stalno se osećam anksiozno, nervozno i uvek mi je dosadno. Ovo je neka vrsta kratkotrajne depresije. I svaki put posle izlaska se pitam da li je vredelo, a svaki put kažem sebi da jeste, iako znam da nije tako“, priča ona.

Takođe je ispričala da njen posao trpi zbog izlazaka. Obećala je sebi da će da se potrudi da to ispravi. “Ove godine nisam uspela u svojoj jutjuberskoj karijeri jer sam bila prezauzeta opijanjem i izlascima, ali probaću ponovo i neću odustati”, poručuje ona.

U svom videu Ksenija je napisala da Srbija nije za slabe.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page