SRBI POLUDELI ZA RUSKINJAMA, HOĆE DA IH ŽENE: Evo koliko to košta i šta TRAŽE od naših muškaraca! Imaju i jedan uslov

By admin nov22,2023
Podelite s Prijateljima

U Srbiji posluju agencije za upoznavanje i bračno posredovanje koje spajaju muškarce iz Srbije sa Ruskinjama.
Ruskinja Natalija Faktulina, osnovala je agenciju za upoznavanje i bračno posredovanje pod imenom fromrussia.eu. Radi od 2007. godine i za to vreme je sjedinila mnogo srca.

“Dolazim iz Sibira, tamo je dosta hladno, ovde mi je klima odlična. Kada sam bila mlada sebi sam tražila partnera preko bračne agencije, nisam znala kako da upoznam nekoga, mnogi su već bili oženjeni, a ja sam htela brak. Osnovala sam agenciju preko koje sam upoznala muža, on je Srbin, živi i radi u Srbiji. Živimo ovde, on ne voli Rusiju i ne bi živeo tamo, a imamo i troje dece”, pričala je Natalija svojevremeno i dodala:

“Iz Srbije nas najviše kontaktiraju muškarci od 35 do 60 godina, traže ženu za brak koja može da dobije dete. Ovde ima puno muškaraca sa sela, kojima je teško da nađu ženu u Srbiji koja želi da dođe na selo. Ruskinjama je važno da znaju čime se muškarac bavi, gde živi i sa kim, Ruskinje vole da muškarac ima svoj stan, ili ima bar svoj sprat u kući. Ima muškaraca koji se javljaju, a imaju platu 300 evra, ja se pitam kako žive porodice sa tom platom. Da bi neka Ruskinja došla u Srbiju njena avionska karta košta više nego što je njegova mesečna plata. To ume da bude problem”, zaključuje Natalija.

Natalija navodi da sve parove koje je spojila žive srećno i dalje su u braku. Takođe je dodala, da je u Srbiji drugačija situacija nego u Rusiji, kao i da su Srbi srčan i dobar narod.

“U Srbiji su muškarci porodični, brinu o ženi, dobri su ljudi. U Rusiji ima puno žena, a izbor muškaraca je slabiji”, zaključila je Natalija.

U Srbiji takođe posluju i druge agencije koje spajaju muškarce iz Srbije sa Ruskinjama. Iz jedne takve agencije, koja posluje u centru Beograda, za naš portal navode da godišnja članarina u njihovoj agenciji košta 20.000 dinara, dok ceo proces upoznavanja i spajanje sa Ruskinjama košta 2.500 evra, a na muškarcu je da odluči da li želi vezu, brak ili brak sa decom. U pitanju su obrazovane i lepe Ruskinje, uglavnom na upoznavanje dolaze u Srbiju, ali postoji mogućnost i odlaska zainteresovanih muškaraca u Rusiju. Pored Ruskinja, agencije spajaju muškarce sa slobodnim devojkama iz Belorusije.

IZVOR:(Mondo.rs)

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page