Interesi

Volim jogu, trčanje, fitness. Bavljenje ovim aktivnostima ne samo da me održava u fizičkoj formi, već me i razveseljava. Volim kuhati ukusnu hranu, učiniti kuću ugodnom. Volim prirodu, volim more. A također volim putovati, volim učiti tradiciju različitih naroda i volim učiti strane jezike.Crtanje je moj veliki hobi! Ipak, volim i putovanja, kuhanje i sport. Pogodite koju sam posljednju sliku nacrtao?) Volim životinje. Volim kuhati tradicionalnu ukrajinsku hranu. Volim se baviti sportom i želim naučiti igrati veliki tenis.

Licni Opis

Ja sam šarmantn, adobro odgojena i organizirana. Ja sam iskrena, otvorena, dobrodušna i vjerna žena. Povjerljiva sam, ozbiljn,a au isto vrijeme imam i smisla za humor. Volim svoj život. Komplicirano je, ali je u isto vrijeme cool!Ja sam romantična, nježna žena. Ja sam kreativna i društvena dama. Mislim da sam vrlo komunikativna žena, s dobrim smislom za humor. Volim ovaj život, imam mnogo interesa i hobija! Prilično sam smiren ai pozitivna, ali ponekad znam biti spontana. Živila sam na selu s roditeljima i pomagala im oko životinja i usjeva. Htjela bih imati nekoga da sa mnom dijeli sve na ovom lijepom svijetu! Želiš li mi se pridružiti i podijeliti sve najljepše stvari na ovoj zemlji?

Tražim

Tražim životnog partnera, zanimljivog i pouzdanog muškarca, mekog sa mnom i čvrstog na poslu. Želim gledati svog muškarca s iskrama divljenja u očima zbog njegovog utjecaja, moći i sposobnosti da postigne svoje ciljeve bez obzira na sve. Uzbuđuju me moćni muškarci.Nije lijepo biti sam. Bit ću sretna da nađem muškarca s kojim ćemo osjećati uzajamne osjećaje jedno prema drugom. Želite upoznati ljubaznog muškarca, sa smislom za humor, iskrenog, brižnog i punog ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


2 comments:

 1. Bobi

  January 6, 2024 at 9:27 pm

  Pozdrav ,želio bih te bolje upoznati,situiran,tražim ženu za uživanje u svim lijepim stvarima,volim sport,putovanja ,trebam nekoga koji želi uživati u lijepim trenucima i biti uz mene
  Srdačan pozdrav

  Reply
 2. Bobi

  January 6, 2024 at 9:31 pm

  Pozdrav ,rastavljen dvoje odrasle djece,tražim ženu za druženje,vezu i uživati u svim lijepim trenucima,volim sport,putovanja,i sve lijepe stvari,javi se

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa