BILJANA”IMAM 36 GODINA I RASTAVILA SAM SE ZELIM DRUZENJE I VEZU “

Interesi

Volim jogu, trčanje, fitness. Bavljenje ovim aktivnostima ne samo da me održava u fizičkoj formi, već me i razveseljava. Volim kuhati ukusnu hranu, učiniti kuću ugodnom. Volim prirodu, volim more. A također volim putovati, volim učiti tradiciju različitih naroda i volim učiti strane jezike.Crtanje je moj veliki hobi! Ipak, volim i putovanja, kuhanje i sport. Pogodite koju sam posljednju sliku nacrtao?) Volim životinje. Volim kuhati tradicionalnu ukrajinsku hranu. Volim se baviti sportom i želim naučiti igrati veliki tenis.

Licni Opis

Ja sam šarmantn, adobro odgojena i organizirana. Ja sam iskrena, otvorena, dobrodušna i vjerna žena. Povjerljiva sam, ozbiljn,a au isto vrijeme imam i smisla za humor. Volim svoj život. Komplicirano je, ali je u isto vrijeme cool!Ja sam romantična, nježna žena. Ja sam kreativna i društvena dama. Mislim da sam vrlo komunikativna žena, s dobrim smislom za humor. Volim ovaj život, imam mnogo interesa i hobija! Prilično sam smiren ai pozitivna, ali ponekad znam biti spontana. Živila sam na selu s roditeljima i pomagala im oko životinja i usjeva. Htjela bih imati nekoga da sa mnom dijeli sve na ovom lijepom svijetu! Želiš li mi se pridružiti i podijeliti sve najljepše stvari na ovoj zemlji?

Tražim

Tražim životnog partnera, zanimljivog i pouzdanog muškarca, mekog sa mnom i čvrstog na poslu. Želim gledati svog muškarca s iskrama divljenja u očima zbog njegovog utjecaja, moći i sposobnosti da postigne svoje ciljeve bez obzira na sve. Uzbuđuju me moćni muškarci.Nije lijepo biti sam. Bit ću sretna da nađem muškarca s kojim ćemo osjećati uzajamne osjećaje jedno prema drugom. Želite upoznati ljubaznog muškarca, sa smislom za humor, iskrenog, brižnog i punog ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “BILJANA”IMAM 36 GODINA I RASTAVILA SAM SE ZELIM DRUZENJE I VEZU “

  1. Pozdrav ,želio bih te bolje upoznati,situiran,tražim ženu za uživanje u svim lijepim stvarima,volim sport,putovanja ,trebam nekoga koji želi uživati u lijepim trenucima i biti uz mene
    Srdačan pozdrav

  2. Pozdrav ,rastavljen dvoje odrasle djece,tražim ženu za druženje,vezu i uživati u svim lijepim trenucima,volim sport,putovanja,i sve lijepe stvari,javi se

  3. Bok ja sam Nino 53 g rastavljen imam dvoje odrasle djece i trebam nekog ko će samonom nastaviti život . Vodim zdrav život nepušim , nekockam i nepijem pa ako si zainteresirana javi se na mobitel. 385 97 772 74 36. Pozdrav !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page