ANA-MARIA”AKO SI USAMLJEN KAO I JA I ZELIS NESTO OZBILJNO I TRAJNO JAVI MI SE”

Podelite s Prijateljima

Interesi:

Jako volim učiti svoju djecu. Ja sam profesor biologije. Mislim da sam izvrstan učitelj. Volim gledati obrazovne programe kako bih čitao literaturu i naučio nešto novo. Naravno da mi je san otkriti nešto novo, na primjer, novu vrstu leptira. :)Uživam u ukusnoj kuhinji, pjevanju i slušanju glazbe. Volim šetati, putovati, provoditi vrijeme s prijateljima, ići u kupovinu, putovati, naporno trenirati kako bih svoje tijelo učinilo savršenim i jesti zdravu hranu svakako, opuštati se u SPA-u, ali u isto vrijeme provoditi više vremena za treniranje, razvoj i obogaćivanje mentalne vještine i moj pogled na stalno dobivanje novih znanja i iskustava.

Samoopis:

Ja sam najslađa dama na svijetu. Moj karakter je vrlo nježan. Ne povisujem glas i uvijek sam vrlo ljubazan. A iza mog slatkog lica krije se jaka osoba koja je sve postigla sama. I tu ne stajem. Navikao sam postavljati nove ciljeve.Ja sam vrlo optimistična i vesela žena. Moji prijatelji kažu da sam vrlo vesela, pozitivna, otvorena srca, prijateljski nastrojena, dobrotvorna. Ja sam vrlo radosna, svrsishodna, iskrena, aktivna osoba puna ljubavi. Volim pozitivne i zanimljive ljude. Najveće zadovoljstvo i gotovo maksimalno zadovoljstvo osjećam kada mi se ostvaruju snovi, kada se smiješim, komuniciram sa zanimljivim, višestranim i ugodnim ljudima

Ana-Maria traži:

Trebam romantičnog muškarca. Netko tko voli taktilnost, voli se maziti i ljubiti. Volim nježnost. Bitno mi je da si sa mnom otvoren, iskren i tada ćeš dobiti najveće bogatstvo – moju ljubav.Volim ciljno orijentirane i neovisne muškarce s aktivnom životnom pozicijom koji su također inicijativni i džentlmeni. Poštujem muškarce koji su sve u životu postigli sami i koji su jako strastveni u životu i ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ANA-MARIA”AKO SI USAMLJEN KAO I JA I ZELIS NESTO OZBILJNO I TRAJNO JAVI MI SE””
  1. Hallo Ana Maria,pojavio se tvoj oglas na Facebook ,pa se i zbog njega javljam.Simpaticna si na slici!Nisam iz tvojeg oglasa vidio,koliko godina imas?Ja se zovem Vinko ,navrsiti sam 52 godine,zavrsio prije mnogo godina saobracajnu skolu.To sam i cijelo vrijeme radio.Ja zivim i Hrvatskoj,nedaleko od Zagreba.Za svoje godine sam dosta pokretljiv,cvrste sam grade,visok ca.180 cm.dosta simpatican ali nazalost prosjede kose.Nasljedio od svojeg tate. Inace ne pusim ,ponekad u drustvu popijem nesto.Dosta sam uredan i to trazim od svojeg partnera.Mogu ti se pohvaliti da razumijem dosta Ruskog!Ali nemoj mi pisati na cirilici, morati cu ponovo uciti iz pocetka.Slikicu nebi ti sada slao, neka prvo vrijeme napravi svoje!
    Za sada lijepe pozdrave iz Hrvatske od mene.,Vinko

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page