DA LI SE SEĆATE SANDRE? Bila je najpoželjnija voditeljka, a danas javno TRAŽI MUŽA

By admin feb10,2024
Podelite s Prijateljima

Nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, živi u Los Anđelesu, gde je nedavno otpočela svoju producentsku karijeru.

Priznaje da su neki od njih, među kojima je bilo i političara, tek godinama kasnije smogli snage da joj priđu i priznaju da su bili zaljubljeni u nju, ali nisu smeli da joj priđu.

– Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportisti, pevači ili političari, posle mnogo godina priznali da sam im se uvek dopadala, što mi svakako imponuje. Što se tiče udvarača, uvek postoji neko ko se trudi, međutim, iskrena da budem, izbegavala sam emotivne odnose s ljudima iz mog radnog okruženja – kazala je Sani Armani.

– Verujem da publika misli da se u emotivnom životu poznatih ličnosti uvek dešava nešto spektakularno. Međutim, iako to ponekad i jeste slučaj, ovom prilikom zaista nemam ništa atraktivno da podelim, mada bih volela. Verujem u ljubav, možda ne više u onu na prvi pogled i trenutno mi je karijera u prvom planu. Ali da ne otkrivam previše, reći ću svaki je pravi u svoje vreme i možda će doći i vreme za novi brak – istakla je nedavno atraktivna plavuša za “Republiku”.

Kroz smeh je tad navela šta bi morao da poseduje njen gospodin savršeni:

– Zvuči kao kliše, ali neki standard bi bio da ima kućno vaspitanje, manire, šarm, duhovitost, hrabrost i kuću na moru!
IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page