TOLIKO SAM ZOGDNA DA SE MNOGI MUŠKARCI BOJE IZLAZITI SA MNOM

By admin feb11,2024
Podelite s Prijateljima

Pokušala sam s aplikacijama za spojeve, ali svi misle da je moj profil lažan, što jako otežava situaciju

Nisam bila intimna dvije godine zbog svoje ljepote, tvrdi Amber, koja smatra da joj posao modela koči ljubavni i intimni život, a većinu muškaraca optužuje da su previše uplašeni da bi joj prišli.

Amber Johansen (Johanssen) iz Švedske progovorila je o svom slomljenom srcu i otkrila da nije bila na spoju dvije godine. Vjeruje da joj se muškarci boje prići jer je vrlo lijepa.

Nestrpljivo želi pronaći gospodina ”Pravog” i stati nakraj sušnom razdoblju, donosi ”The Sun”.

– Nisam bila na spoju niti imala seks dvije godine, nisam u celibatu svojom voljom, jednostavno ne mogu pronaći pravog tipa. Moj izgled koči moj ljubavni i intimni život, većina momaka se boji prići mi. Posljednji put kad sam pokušala organizirati spoj, dečko mi je otkazao u posljednji tren. Iskreno mislim da je bio prestrašen mojom ljepotom – objašnjava.

Amber nedostaje veza i prava ljubav u životu.

Prema njenim riječima, muškarci su joj rekli da ju ne shvataju ozbiljno i da bi im bilo neugodno biti s njom.

– Pokušala sam s aplikacijama za spojeve, ali osjećam da su dečki zainteresirani za intimni odnos sa mnom više nego za stvarno upoznavanje – dodaje Amber.

Ona se nada pronaći ljubav s Britancem jer tvrdi da Šveđani nisu dovoljno ”viteški” i da su ”škrti s novcem”.

– Volim Britance! Volim njihov naglasak i drsko ponašanje. Tražim nekoga s inteligencijom, ljubaznošću, dobrim manirima i nekoga ko nije jeftin, moj najveći problem sa švedskim muškarcima je nedostatak viteštva. Nažalost, u mojoj domovini dečki žele dijeliti račun 50/50 i ne volim to, pogotovo na prvom spoju, ne smeta mi platiti za sebe ili spoj, ali to je princip – dodaje ona.

Amber se oglasila na društvenim mrežama pitajući pratitelje bi li izlazili s njom jer nema sreće u stvarnom svijetu. Odgovori su bili izrazito pozitivni.

– Da, volio bih te odvesti na večeru – pišu joj.

– Ne morate me pitati dvaput. Naravno da da – poručili su.

Uprkos pozivu, nije prihvatila nijednu ponudu jer ne voli izlaziti s nekim koga upozna na internetu jer oni, kako sama kaže, imaju unaprijed stvorene ideje o njoj. Amber je, također, podijelila koje to kvalitete traži od potencijalnog udvarača, piše 24.hr.

– Voljela bih pronaći čovjeka koji ima inteligenciju, dobrotu, velikodušnost i dobre manire. Htjela bih pronaći ”normalnog” muškarca koji me prihvata takvu kakva jesam, neću prestati tražiti gospodina ”Pravog” – poručila je.

IZVOR:AVAZ.BA

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “TOLIKO SAM ZOGDNA DA SE MNOGI MUŠKARCI BOJE IZLAZITI SA MNOM”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page