NADJA”IMAM 26 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJEG MUSKARCA ZA DRUZENJE”

Podelite s Prijateljima

LIK
Ja sam jednostavna dama velikog srca. U najboljim sam godinama da se ponovno zaljubim i nikad ne pustim svog muškarca. Ovo je moj glavni cilj ovdje. Originalan sam, s bistrim pogledom na jednostavne stvari, lagan, samouvjeren, odan, odlučan, nježan i strastven. Ja sam senzualna, romantična. Imam veliku raznolikost interesa. Ne izdajem i uvijek stojim uz svog čovjeka, što god se dogodilo u našem životu.Pozdrav, vrlo sam sretna što se mogu predstaviti, ja sam Nađa, mogu reći o sebi da jako volim plesati i oduvijek sam mislila da je ples umjetnost, to je način na koji zarađujem za život i jako sam sretna što radim ono što radim, jako volim putovati. Imao sam priliku upoznati neke zemlje i doživjeti nezaboravno iskustvo, također volim dobru hranu, smatram se dobrom kuharicom i ženom punom ljubavi

INTERESI
Posao, čitanje knjiga.Moj najbolji hobi i ono što radim svaki dan je ples, kuhanje, bavljenje sportom i sudjelovanje u plesnim događanjima.Prvo što bih htijela reći o svojim hobijima je da se kupam u moru tijekom cijele godine, čak i zimi kada je more prekriveno snijegom i ledom. Želite li se pridružiti?))) Ovo mi daje energiju i dobro zdravlje. Volio bih vam kasnije reći više o tome. Skupljam i herbarije i to mi je hobi. Vrlo mi je zanimljivo skupljati lijepo lišće i cvijeće i praviti bukete kako bi moj dom bio ugodniji i jedinstveniji. Ovo cvijeće je dugo na mom mjestu i sjeća me se o vremenu i godini kada sam ga pronašao. Imate li stvari koje vas podsjećaju na nešto? Također volim igrati odbojku na pijesku, što me također identificira kao sportsku osobu. Volim umjetnost i idem u kazalište. Mislite li da bismo mogli pronaći zajedničke interese?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje ne tražim nekoga idealnog. Moj muškarac je prosječnog izgleda, ali bogatog unutarnjeg svijeta i velikog srca, ozbiljnog stava prema životu. Mora biti pošten, ležeran, veseo. On zna kako me napaliti, molim te, i nikad mi ne dosadi. Pouzdan je, nježan i strastven. On je kum jer je moj, a ja sam njegov.Htjela bih pronaći jednostavnog, odgovornog muškarca koji je pravi džentlmen, a također obećavam da ću te naučiti plesati, želim da moj budući muškarac bude odgovoran, vjeran, pun ljubavi i vrlo džentlmen. Nadam se da ću te upoznati. Lijepi pozdrav.

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “NADJA”IMAM 26 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJEG MUSKARCA ZA DRUZENJE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page