DANIJELA”IZ RUMUNIJE SAM I PRICAM TVOJ JEZIK ZELIM DRUZENJE JAVITE MI SE”

Podelite s Prijateljima

Interesi
Želeo bih da govorim o svom odnosu prema sportu. Sport je sastavni dio mog života. Bavim se sportom dosta često. Idem u teretanu par puta sedmično. Sada idem samo u teretanu, ali u budućim planovima imam i sportski ples. Takođe, ponekad izađem na večernje trčanje sa najboljom drugaricom. U slobodno vrijeme moja najbolja drugarica i ja volimo da šetamo gradom ili posjećujemo pozorišta i bioskope. Takođe, jako volim da posećujem SPA – salon, da se istovremeno opustim i oporavim. Moja omiljena SPA procedura je masaža aromatičnim uljem. Masaža je za mene liječenje duše i tijela, i ništa više, nego samo magija ruku. Pored svega ovoga, volim da kuvam i da putujem. Bio sam u mnogim zemljama i mislim da putovanja čine naš život svetlim, zanimljivim i nezaboravnim!Mnogo uživam u čitanju, slušanju muzike i odlasku u bioskop. Jako volim životinje. Ostajem aktivan i vrlo radoznao o mnogim stvarima. Takođe volim mnogo da putujem. Volim sport i ples. Sada mi je najbolji hobi balet. I volim da kuvam!

Licni Opis
Ja sam pozitivna, svrsishodna, ljubazna, nježna, nasmijana i iskrena dama, kojoj komunikacija donosi puno energije i inspiracije za nove ideje i dostignuća. Uvek sam na dobroj strani u svakoj situaciji. Obično, prije donošenja bilo kakve odluke, puno razmislim kako bih napravio važan korak u svom životu. Takođe, veoma sam puna ljubavi i brige, i znam kako da usrećim svog muškarca, čak i ako zbog toga moram da pomerim planine!Ja sam maštovita, intelektualno, fizički i duhovno razvijena žena. Takođe sam iskrena, romantična, ljubazna, slatke ćudi i emotivna dama. Zaista želim da pronađem svoju zajedničku, strastvenu i večnu ljubav!

Tražim
Nadam se da ću naći svog jedinog i voljenog muškarca koji me svuda traži. Volela bih da je muškarac pored mene pristojan, pošten, hrabar, jak, pametan i da ima dobre manire. Ako ste takvi, onda ću vam dati sve od sebe i uvijek ću biti tu, zajedno ćemo rješavati sve probleme i sve prepreke će biti riješene za nas!Voleo bih da moj muškarac bude mudar, dobrodušan, zabavan, životoljubiv, brižan, pun razumevanja, voljan da voli bezuslovno i strastveno, porodično orijentisan, pouzdan i duhovan.Mislim da je najvažnija kod partnera lojalnost. Veoma je teško naći muškarca koji nikada ne vara. Došla sam ovdje s nadom da ću upoznati čovjeka iz inostranstva koji je brižan i koji će biti odan muž. Ako ste ljubazni, malo romantični, odgovorni i iskreni, bilo bi mi jako drago da vas bliže upoznam!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page