ZGODNA RAJKA”MUZ MI JE OTISAO ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE”

Interesi:

Vrlo sam krhka i slatka. Svaki dan se radujem suncu, zaljubljen sam u životinje i djecu. Volim ženstvenu odjeću. Spreman sam dati svoju brigu i naklonost toj osobi koja će me cijeniti i štititi kao blago. Mogu biti ljubazan, brižan, pun razumijevanja za tebe, podržat ću te u svemu. Mogu biti vrlo strastven, au isto vrijeme i vrlo nježan. Cijeni me što sam otvoren i iskren. Ako si me spreman zaštititi, dat ću ti svoju toplinu i ljubav.Ja sam točna, druželjubiva i zabavna. Vjerujem da ako odražavate dobru energiju, svijet će činiti isto za vas. Emocionalno sam otvorena, brižna, ležerna i ljubazna. U isto vrijeme sam malo prgava i uglavnom se držim principa “U Boga vjerujemo, ostalo provjeravamo”.

Samoopis:

Volim život, to je moja najveća strast i trudim se živjeti sretno i pozitivno. Kad mi život da limun, napravim limunadu! Ne bojim se životnih promjena i preselio sam se iz rodnog grada u Beograd. Upravo sada radim na dobivanju studijske vize za SAD,Aktivan život, u kombinaciji s ugodnim večerima i druženjem s obitelji – ovaj mi opis definitivno može odgovarati! Bavim se sportom, samorazvojem i psihologijom. Obožavam kinematografiju i obično pratim sve vijesti o Oscaru i novim zanimljivim filmovima. Volim restoranski posao i uvijek nastojim nadograditi svoje znanje o tome.

Rajka  traži:

Nemam savršenu sliku muškarca. Glavno je da bude iskren i otvoren. Želim mu biti oslonac u radosti i tuzi, bolesti i zdravlju. Želim ga voljeti takvog kakav jest. On će me štititi, njegovati i udovoljavati mi. Bit ću mu vjeran i u svemu ću ga slušati. Želim pored sebe vidjeti čovjeka koji može biti ozbiljan, au isto vrijeme vrlo nježan, koji će me poučavati, koji će učiniti da se osjećam kao iza kamenog zida, da mu mogu dati sav svoj strah i nježnost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page