DARIJANA”IMAM 25 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE”

By admin dec12,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi:
Čitajući knjige, hodanje po planinama, sport, ples, vožnja, aktivnosti na otvorenom, kupovina, psihologija, posao, kazalište, crtanje, vrtlarstvo, pletenje i moda, želim kreirati vlastite ukrase za kuću. Sport me čini boljim i jača moje tijelo. U slobodno vrijeme mogu otići u kino sa svojim djevojkama.

Samoopis:
Moji prijatelji kažu da sam ja Rapunzel, gdje je onda moj princ koji me želi izbaviti iz visoke kule? Kao što ste već shvatili, ja sam osoba s humorom… Smijeh je ključ uspjeha. Moj karakter je miran, ali ponekad znam biti zaigran i groovy. U hrani preferiram plodove mora, povrće, voće i srednje prženo meso. Slabost mi je masaža, pogotovo ako ima aromatičnih ulja i svijeća, onda mi je to veliko zadovoljstvo. Sve žene imaju zagonetku, ako želiš pogoditi moju, dat ću ti znak.

Darijana traži:
Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je muškarac kojeg volim pored sebe. S njim bih dijelio ovaj užurbani život, zato sam odlučio napraviti profil ovdje. Puno je lakše upoznati se sa zanimljivim sugovornikom na internetu. Jeste li spremni krenuti putem koji će nas dovesti do sreće?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “DARIJANA”IMAM 25 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page