SOFIJA”IMAM 33 GODINE ZIVIM I RADIM U NEMACKOJ IMAM SVE ALI NEMAM MUZA JAVI MI SE”

By admin dec12,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi:
Volim jogu, crtanje, pjevanje, glazbu, fitness, plivanje, violinu, gitaru, pletenje, šminkanje, pletenje, pravljenje raznih frizura, a također volim i putovanja.

Samoopis:
Ja sam kreativna žena i imam isti kreativan pogled na život. Standardno razmišljanje nije za mene i uvijek slijedim svoje preferencije. Teško mi je izgraditi idealnu vezu, jer nisam savršena i nikad ne težim idealima, a znam da ni moj partner ne može biti savršen. Stoga si dopuštam biti ono što stvarno jesam i ne pokušavam stvoriti dojam šarmantnih stereotipa. Pokušavam ići kroz život s glazbom u srcu i duši. a ti

Sofija traži:
Za mene je idealan muškarac onaj koji će biti jednak u energiji i inteligenciji, ciljevima i vrijednostima u životu, visok, snažan, miran i pun ljubavi, brižan, sposoban zaraditi i uzdržavati obitelj, velikodušan i vjeran, pun razumijevanja i vrlo mudar . Ljudi kažu da su veze teške, ali ja mislim da samo trebamo znati čuti jedno drugo. Ja sam tu da pronađem čovjeka za sve – želim da mi on postane prijatelj, kojem mogu vjerovati i s njim razgovarati o svemu. Moja će ljubav otkriti svu ljepotu intimnosti i strasti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

PROFIL

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page