nteresi:

Volim čitati knjige, putovati, balet, ali gledati, a ne raditi. Volim sport – alpsko skijanje, fitness, jogu, biciklizam, planinarenje.Volim slušati glazbu, pogotovo dok vozim, daje mi puno energije i popravlja mi raspoloženje. Obožavam šetati prirodom, ali u isto vrijeme nemam ništa protiv da tenisice zamijenim prekrasnom večernjom haljinom. Prije preseljenja u Ameriku radila sam kao profesorica engleskog, uvijek sam voljela učiti strane jezike, sada učim jezik ljubavi – francuski.

Samoopis:

Ja sam zgodna žena i ovdje sam da pronađem tebe – ljubavi moja. Govorim dobro engleski pa ćemo se lakše upoznati. Želim se zaljubiti i oženiti. Ne jurim za novcem ili statusom. Vrlo sam zadovoljan s ovim što sada imam. Odnos s muškarcem doživljavam kao međusobno poštovanje i podršku, ljubav i odanost jedno drugom.Želite li upoznati zanimljivu, ljubaznu damu čije je srce prepuno ljubavi? Mislim da mi je ljubaznost čak pomalo i mana, ali u isto vrijeme smatram da je to odlika karaktera prave dame. Trenutno živim u Americi i posjećujem roditelje jednom godišnje, jako volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i nadam se da ću sljedeći put doći k njima sa svojim voljenim muškarcem kojeg ću ovdje upoznati.

Darijana traži:

Važne su mi zajedničke vrijednosti s mojim budućim muškarcem. Poštivat ću vašu odgovornost, povjerenje i podršku, sposobnost da razgovarate o problemima u odnosima. Bit će lijepo ako ste i vi malo romantični

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


One comment:

  1. Dr Branko KIRIC

    January 3, 2024 at 3:14 pm

    Pozdrav DARIJANA,od Dr.Branka Kirica. Ja upraznjavan zdrav,holisticki nacin zivota, ne pusim ne uzivam drige i bavim se sportom ,Hatha Yogom. plivanjem,tenisom. meditacijom/Trazim kompatabilnu zesnsku osobuza brak i porodcni zivot a ti?

    Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa