VLADISLAVA “MUZ ME VARA I ZAPOSTAVLJA ZELIM MU VRATITI ISTOM MJEROM JAVITE SE NA VIBER”

By admin dec9,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi:
Za mene ne postoji loše vrijeme. Uvijek imam slušalice s omiljenom glazbom ili knjigom. Volim svoje orhideje – to je moja estetska strast. Također dobro plešem i idem u kazalište. Uvijek ću reći da fascinantnom filmu i pripremi ukusnih zalogaja za svoje goste.

Samoopis:
Nisam anđeo, ali puno radim na sebi, jer da bih mogla stvoriti prekrasan odnos, shvaćam da se prvo moram izboriti sa svim svojim unutarnjim nedostacima. Najbolji način da naučiš nešto o sebi je da pitaš ljude oko sebe što misle … Dakle, kada pitaš ljude oko mene, znaš da sam ja lijepa mlada dama koja se ne boji izraziti sebe, eksperimentirati, napraviti greške i učim ne samo na greškama drugih nego i na svojim. Vrlo sam društven i moji prijatelji kažu da sam zabavan, sa mnom im nije dosadno i uvijek mogu računati na mene, što god se dogodilo.

Nikolina traži:
Prije svega, tražim ljubaznog muškarca, ljubaznost je izvor pristojnosti i iskrenosti. Također, želim da bude pametan i inteligentan čovjek širokih pogleda. Ali u isto vrijeme, bilo bi lijepo da je ležeran i prizeman. Po meni je komunikacija jako bitna za ozbiljnu vezu. Zato želim da bude iskren i pošten. Bilo bi sjajno ako postoje neki zajednički hobiji ili interesi, jer bismo mogli provoditi puno vremena zajedno komunicirajući i učiti što više jedni o drugima. Ali to ne znači da bismo trebali provoditi 24 sata dnevno zauzeti istim aktivnostima. Ne želim potiskivati ​​osobnost u svom partneru i ne želim da on to čini.

Ukoliko zelite javite mi se na :066 800 370

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page