LIK
Moje srce je otvoreno za nova poznanstva! Zato sam vrlo pažljiv prema sebi i ne držim blizu sebe ljude koji mi žele zlo ili vidim da me mogu povrijediti! Ja sam jaka osoba i uvijek ozbiljna, jer moja profesija je psiholog… Zato sam ovdje da se povjerim jednom čovjeku i potpuno mu otvorim srce i budem s njim slabašan. Tražim sreću u svemu i uspijevam, hoćeš li da te naučim? Pametna sam, duhovita, ljubazna, svestrana i tražim muškarca s kojim će biti dobro i bez stresa.

INTERESI
Volim život i volim sve što se u njemu događa… Poznavatelj sam cijele prirode u svako godišnje doba! Volim putovati, otkriti nešto novo je smisao života… i želim otkriti sve novo samo držeći te za ruku i hodajući istim nogama. Također čitam puno knjiga, uglavnom psihološkog žanra i karaktera, ali i književnosti, fantazije, trilera koje također volim! Ja sam stranka pa volim stvarati posebnu atmosferu svaki dan i uživati ​​u svakom danu koji živim…volim stvarati vlastite obiteljske tradicije…društvena sam osoba pa moram biti okružena ljudima .

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Imam vrlo krhko, ali u isto vrijeme vrlo svestrano srce koje želi pronaći pravog dobrog voljenog muškarca, želim se osjećati sigurno i uživati ​​u životu.. Imam sina i želim da za mene budeš ne samo muškarac nego također primjer za mog sina! Trebam partnera koji će se brinuti o meni i svaki dan dokazivati ​​da sam samo njegova žena i koliko sam mu vrijedna! Povjerenje moramo graditi odmah jedni među drugima i od prvih minuta naše komunikacije budite otvoreni prema meni, ja vidim čovjeka odmah i kakav je… tako da je otvorenost ono što će nam pomoći da vežemo svoja srca

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa