DUNJA(37)”USAMLJENA SAM POSLE DUGE VEZE ŽELIM NOVU ŠANSU JAVI MI SE”

By admin feb5,2024
Podelite s Prijateljima

LIK
Ja sam zrela i samouvjerena žena. Znam točno što želim od života, jako dobro poznajem svoj karakter, svoje tijelo, sebe općenito. Jake sam osobnosti i uvijek postižem ciljeve koje sam sebi postavio. Imam priču, svoj životni put. Događale su mi se različite stvari. Dobra vremena, teška vremena. Cijenim ovo iskustvo, ali uvijek idem naprijed, i svake godine se osjećam sretnije, mudrije i sve više uživam u ovom životu.

INTERESI
Fascinirana sam modnom industrijom. Volim čitati biografije poznatih modnih dizajnera, gledati revije, čitati članke o modi. U životu se radije odijevam prikladno, nekad udobno, nekad šik. Ali uživam u proučavanju mode kao umjetničkog oblika, čak i ako ne oživljavam lude ili popularne ideje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mene kao partnera zanima muškarac koji razumije žene. Tko zna da su to ista živa bića koja se ponekad umore, koja su neraspoložena. Koji imaju svoje želje i ciljeve. Ne mislim da su muškarac i žena dvije polovice. Muškarac i žena su dvije cjelovite i odvojene ličnosti, koje se moraju ujediniti u odnosu kao partneri. Skladan i komplementaran odnos je ono što tražim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page