IVANKA”” U braku sam I USKORO SE RAZVODIM i želim da upoznam MUŠKARCA za POVREMENO VIĐANJE”

By admin feb4,2024
Podelite s Prijateljima

Rođena pod elementom vatre, lako hodam kroz život čista srca. Stoga me moji ciljevi vode do uspjeha. Ja sam otvorena i iskrena djevojka. Volim davati ljudima dobro i činiti ovaj svijet boljim mjestom. Volim provoditi vrijeme aktivno i korisno. Ja sam vrlo strastvena žena. Uvijek znam što želim. I vjerujem u ljubav i želim je upoznati ovdje.uvijek sam mislila da je bolje da se predstavim licem u lice ali to nas čeka u budućnosti pa sada ukratko o meni. Ja sam kao sunce, uvijek sja i smiješim se, ja sam kao ruža, isto tako nježna i graciozna i naravno mirisna, ja sam kao duga, šarena i mogu nasmijati ljude oko sebe i zaboraviti na probleme kiše koji su već prošli. Ja sam kao vatra, neću te spaliti ali te mogu zagrijati i kao voda će te smiriti… ako tražiš djevojku koja će unijeti plamen u tvoj život, ona je tu i čeka te.

INTERESI
Želim biti iskrena s tobom od samog početka! Ja sam model i ovo je moj posao i moj glavni hobi. Ako si ti jedan od onih koji imaju taj glupi stereotip da su svi modeli glupi- onda ću ti promijeniti mišljenje vjeruj mi. Iskreno, nikad mi nije bilo suđeno da postanem model, ali život je tako neočekivana stvar, da nikad ne znaš tko ćeš na kraju biti. I meni se dogodila ista priča, pa sada čitaš profil gospođe, koja je završila slojeviti fakultet sa diplomom, a na kraju promijenila životne planove svojih roditelja i izabrala čime se voli baviti u životu! A kad kažem “ona” mislim na sebe!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Imam veliku obitelj) Tu su brat i sestra, mama je umrla kad sam imala 11 godina, moj otac je sada oženjen prekrasnom ženom, jako je volimo. Imam i 3 šarmantne nećakinje i nećaka, tako da mi je obitelj najvažnija u životu. I tražim pouzdanog životnog partnera, čovjeka s kojim možemo stvoriti ogromnu obitelj. Bitno mi je da budem voljena i da dam svoju ljubav muškarcu. Moj san da ovdje upoznam muškarca, koji nema potrebe da provodi godine i mjesece na ovoj stranici, koji me želi upoznati osobno i spreman je pozvati me na spoj, jesi li to ti? Samo da znaš, volim talijansku hranu, pa za spoj izaberi mjesto, gdje ćeš me nahraniti ukusnom margarita pizzom, dogovor? Jer dobro uhranjena dama – sretna

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page