Brak jednostavno nije za neke ljude, tako i za ovu luckastu baku koja se razvela kako bi živjela mladalački život sa svojih 57 godina. Sada kaže da je sretnija nego ikada

Nakon rastave drugog braka 2010. godine, Gaynor se odlučila upustiti u veze s mlađim muškarcima. Otada se preporodila izjavila je. “Mlađi muškarci su jednostavno bolji u svemu, a izlazim samo s mlađima od 30 godina, oni me čine mladom, rekla je Gaynor Evans.

Iako joj je skoro 60 godina, osjeća se upola mlađe. Nju ne brine to što će drugi o njoj pričati i nikome se ne planira ispričavati zbog svojih izbora i stila života. Za sebe kaže da je živa vatra, a trenutno se nalazi sa trojicom muškaraca istovremeno. Gaynor kaže kako njezina osobnost ne odgovara starijim muškarcima.

 

Ona je više zainteresirana za ulogu ljubavnice nego kućanice. Inače, Gaynor je autorica i poslovna žena iz Enfielda u Londonu. Ona je i majka četvero djece, koji su joj podrška bez obzira na to što su njeni partneri mlađi od njih. Pokušala se uklopiti i prvi put se udala sa 18 godina.

No nakon što ni nakon drugog braka nije mogla prihvatiti bračni život, 2010. godine okrenula se mlađim muškarcima i sada uživa u tome. Bilo joj je teško priviknuti se na samački život u četrdesetim godinama, no uz pomoć njezine dvije kćeri počela je izlaziti i osjećala se bolje.

 

Kako je izlazila tako je počela primjećivati da dobiva puno muške pažnje. Gaynor je prvo pomislila da su samo pristojni, ali je ubrzo shvatila da su zainteresirani za nešto više. Njeni prvi mlađi muškarac imao je 23 godine, što joj je samo dalo vjetar u leđa da se nastavi viđati sa mlađima od sebe. Sada kaže da živi bolje od većine mladih cura.

Nakon odličnih iskustava s mlađim muškarcima, odlučila se pridružiti web stranici gdje upoznaje mlađe muškarce koji su zainteresirani za starije dame. Tvrdi da je to zbog toga što su starije žene samopouzdanije pa je time i kemija među partnerima na zavidnoj razini. Na sve negativne komentare žena o njezinom načinu života, ona samo jednostavno kaže da su ljubomorne. Moj život daleko je radosniji i uzbudljiviji nego ikad prije – zaključila je Gaynor.

IZVOR:24sata.hr

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa