Đoković se oglasio pred početak US Opena i to zbog pesme jednog Amerikanca koji je sve uradio kako bi dobio Novakovu pažnju

By admin aug29,2023
Podelite s Prijateljima
Dok je čekao da Gof i Zigmund završe svoj meč, Novak Đoković je “bacio” pogled na društvene mreže, a imao je šta i da vidi sudeći da je jedan Amerikanac zbog njega napravio pesmu.

Svi znamo da je Novak Đoković svetska zvezda, a to nije vest od juče. Samim tim svaki njegov potez, kao i izgovorena reč je u stanju da inspiriše mnoge.

Takvu priču ima i američki influenser Džastin koji je napravio pesmu za Novaka Đokovića, da bi potom sve to podelio na Instagramu sa opisom “Hajde da Novak ovo vidi”. I želja mu se ispunila, jer je srpski teniser podelio objavu na svom “storiju”.

Novakov gest pred meč

Možda u ovom trenutku nije najbolji na svetu, ali jeste najbolji ikada. I to niko ne može tek tako da porekne. Međutim, mnogi se nekad pitaju zbog čega ga svi toliko vole. Odgovor je ponovo dao Novak Đoković jer svojim gestovima mami osmeh na licu.

Dok se zagrevao i spremao za meč protiv Milera u prvom kolu US opena, Novak Đoković je pokazao veličinu. Kao da to od njega do sad nismo i navikli… Ipak, Srbin je odavno poznat kao neko ko ima fantastičan odnos sa navijačima.

Prisetimo se samo one priče posle finala Sinsinatija:

Ovoga puta dok na kraju njegovog zagrevanja na “Artur Ešu” začuo je povik sa tribinama od jednog dečaka koji je držao veliku tenisku loptu u želji da mu se Đoković potpiše.

Srbin je naravno preko celog terena došao do mališana i obradovao ga svojim autogramom i tako još jednom pokazao svoju veličinu, a dečak je bio veoma srećan.

IZVOR:SSPORTAL.BLIC.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page