Jelena Đoković šokirana izjavomO navodnim sukobima između roditelja Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene piše se već godinama unazad, ali tvrdnje o njihovom narušenom odnosu nikada nisu potvrđene. Naprotiv, s vremena na vreme pojave se fotografije koje demantuju tračeve, ali isto toliko često imamo prilike da čujemo o navodnim razdorima unutar porodice Đoković.

Novak Đoković ušao je već u neke godine kada mora da razmišlja kada će da okonča svoju blistavu karijeru. Uveliko se spekuliše gde će Nole zajedno sa Jelenom i decom Stefanom Tarom živeti nakon što ode u penziju, a opcija je, za sada, pregršt.

Nekretnina koje je Nole kupovao godinama unazad ima po celom svetu. Od vile u Marbelji, preko stana u Monaku, do tri nekretnine u Americi od koja su dva na Menhetnu, on i Jeca morati dobro da razmisle kada se budu opredeljivali za primarnu adresu stanovanja.

 

Sportista je kupio i penthaus u Beogradu, a prema rečima njegovog oca Srđana, izbor našeg teniskog asa nakon penzije biće njegov rodni grad. Izjave o preseljenju u Beograd navodno nisu prijali Jeleni

.Srđan je svojevremeno tokom televizijskog gostovanja izjavio da ona  i Novak s porodicom uskoro planiraju da se presele u Srbiju, što se navodno Jeleni nije baš svidelo. Spekuliše se da je ona već bila iznervirana zbog izjava Dijane Đoković da je ne podržava što se tiče ishrane, kao i zbog konstatacije da se Novak prebrzo oženio, te je Srđanova izjava bila samo kap koja je prelila čašu.

Kako se navodi, Jelena nije spremna da se vrati u Beograd još uvek, a kako nijedna odluka u njihovoj kući ne može da se donese bez zajedničkog dogovora, teško je da ćemo videti Đokoviće u našem glavnom gradu u nekom narednom periodu.

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa