Đoković u središtu skandala zbog oca Srđana: ‘Neuspješan je, zaostao u razvoju i prirodno glup‘

U posljednjoj epizodi Sportalovog dokumentarnog serijala “Novak – neispričane priče”, Srđan Đoković, otac slavnom srpskog tenisača je govorio o svom sinu i tome kako na njega gleda svjetska javnost. Dokumentarac je donio niz zanimljivosti iz života Novaka Đokovića o kojem su govorili njegovi roditelji, brat Đorđe, ali i Novakovi prijatelji.

Tako je u prethodnoj epizodi Srđan najavio kraj karijere svog sina unutar sljedećih godinu, godinu i pol dana, prenosi Slobodna Dalmacija.

– Neka neki mladi, drugi zauzmu svoje mjesto, pa da on polako… Ne mislim da bude kraj, ali za jedno godinu, godinu i pol dana. To želim kao otac, odnosno ja sam mislio da se odavno trebao prestati baviti ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao. U svakom pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo. On je maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga. Sve moje želje je već ispunio prije sedam-osam godina. Ovo ostalo je sve nevjerojatan bonus. Tenis je samo jedan dio njegovog života. On će tek biti priznat i poznat u svijetu po tome što bude radio nakon ovog svijeta tenisa iz kojeg će izaći, nadam se, sljedeće godine, rekao je između ostalog Novakov otac.

U posljednjoj epizodi opet se pojavljuje Srđan Đoković te govori o slici koju njegov sin ostavlja u javnosti. Ne samo srpskoj, već i svjetskoj. Ovoga puta svojim je riječima izazvao skandal u kojeg je gurnuo i sina.

IZVOR;SPORTAL.BLIC.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page