NE ŽALI PARE, ALI DŽABA: Novak ima i vile i stanove ali jedno ne može da kupi iako pokušava već preko 10 godina

Novaku Đokoviću navodno su rođaci napravili problem, te nikako ne može da se domogne nekretnine koja je njegovoj porodici veoma važna.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković može se pohvaliti mnogobrojnim nekretninama u svom vlasništvu, od kojih se ne zna koja je lepša od koje. Tako u Marbelji ima prelepu vilu koju procenjuje da vredi oko 10 miliona evra, u naselju West u Beogradu ima veliki stan, u Monte Karlu takođe ima imanje, ali to nije sve.

Na Kosmaju ima prelepu vikendicu, a u Tivtu je kupio luks stan vredan 2,2 miliona evra. Novak i Jelena su u jednom trenutku poželeli da imaju i svoje gnezdo na Floridi. Pre par godina oni su kupili stan u Majami Biču, usred parka od 35 hektara. Ova nekretnina ima panoramski balkon sa kog se pruža pogled na Atlantski okean, zaliv, park i grad.

U isti mah, u Rumi su svili svoje gnezno kraj Pavlovačkog jezera gde su sagradili velelepnu vilu, a da ne govorimo da gradi sportski kompleks na planini Goč kao i hotel. Najbolji teniser ne žali novac da kupi ono što se njemu i njegovoj porodici dopada.

Nedavno je sa svojom porodicom bio u Crnoj Gori gde je kupio prelepu kuću na moru, a već decenijama pokušava da kupi imanje koje je nekada pripadalo njegovim precima, piše Kurir.

Imanje se nalazi u Jasenovu Polju, i pripadalo je Novakovom pokojnom deda Vladu i Nole je želeo da ga obnovi. Navodno, porodica Đoković već više od decenije pokušava bezuspešno da povrati, odnosno otkupi od rođaka to parče zemlje, ali oni dugo nisu u kontaktu, pa sve to ide veoma teško.

“Nole je i ove godine bio na imanju na kome se nalazi rodna kuća njegovog dede Vlada. Od te kuće u zaseoku Jasenovo polje danas su ostale samo zidine, skoro cela je urušena od starosti. Novak i njegova porodica hoće po svaku cenu da je obnove. O tome pričaju već više od 10 godina. Ipak je to njihova pradedovina i dedovina”, rekao je dobro upućen izvor “Kurira”, pa je dodao:

“Međutim, Đokovići imaju veliki problem s tim imanjem jer je ono davno pripalo nekim njihovim daljim rođacima. Sigurno ih ima desetak. Oni se sad nalaze ko zna gde svuda po belom svetu, neki su verovatno i umrli, pa su njihovi to dalje nasledili.”

Iako može da kupi šta god poželi njemu je ovo veoma značajno.

S njima niko nema godinama kontakt, a pričalo se da i oni sami među sobom ne mogu da se dogovore. Novak ne pita koliko bi to koštalo, samo da se ti rođaci nađu i da to nekako vrate ili da mu prodaju. Jedan od rođaka mu je pre nekoliko godina nudio deo svog porodičnog imanja koje se nalazi u neposrednoj blizini da tu napravi novu porodičnu kuću, ali on to ne želi, kaže izvor i dodaje:

“On ima cilj da na temeljima stare dedine kuće, zajedno s porodicom, izgradi novu. Želja mu je da je kompletno sredi i pokloni svom narodu i mestu odakle vuče korene.”Navodno je Novak dobio ime po pradedi koji je živeo i radio u Čikagu početkom 20 veka, a vraćao se u Crnu Goru i učestvovao u ratovima. Takođe, Novak Đoković veoma liči i na brata svog pradede, a ovog leta je u Jasenovom Polju navodno priložio i crkvi 10 hiljada evra, prenosi “Kurir”.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page