DOKAZ KAKAV JE NOLE ČOVEK: Ostavio je porodicu u avionu da bi posetio Mihu u bolnici, neverovatan gest

Podelite s Prijateljima
Po svaku cenu želeo da ga vidi.

Na današnji dan prošle godine, preminuo je legendarni Siniša Mihajlović, a jednu anegdotu o čuvenom fudbaleru i najvećem sportisi svih vremena, Novaku Đokoviću, ispričao je Dražen Mihajlović, brat nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije.

Dražen  je u emotivnoj ispovesti govorio o životu rođenog brata koji nije bežao od teške borbe. Prisetio se i trenutka kada je upoznao Novaka Đokovića koji je insistirao na poseti Siniši u bolnici u Bergamu, iako ga je čekao let za Španiju na kojem je bila njegova porodica.

– Sećam se kada je Nole bio, to je, zahvaljujući zajedničkoj prijateljici, Ljubici Komnenić. Ona je master šef svim ovim Mišelinovim šefovima koji daju ocene za restorane. Ona dobro poznaje Noleta i zahvaljujući njoj, Nole je stigao tamo u bolnicu, napravljeno mu je iznenađenje. Ja sam znao, bio sam taj dan tamo prisutan. Onda sam ga sreo, taman sam se vratio. Siniša je taj dan otpušten iz bolnice u Bergamu i otišao sam dole do apoteke da uzmem te lekove koji su mu potrebni dok je kod kuće. Vratio sam se gore i sreo sam Novaka u holu, u prostoriji pred taj deo, taj koji je sterilan, gde se ulazi zapakovan – rekao je Dražen za Telegraf i nastavio:

– Upoznali smo se tu i zamolio sam ga da mu odnese i lekove u sobu, pošto nisam mogao da budem u sobi, već ih je bilo dosta, to su sobe sterilne da jedno lice, možda i nijedno, može da bude pored tog ko se leči od takvih bolesti. A Nole, mislim da je putovao za Španiju i da je sleteo u Bergamo na tom putu za Španiju, ostavio je svoju porodicu, suprugu i decu da čekaju u avionu dok je on otišao do Siniše u bolnicu. To je još jedna stvar koja govori u stvari o Novakovoj veličini kao čoveka. Nisu oni bili da kažem nekakvi prijatelji, poznavali su se iz sveta sporta, čuli su se nekoliko puta, videli su se nekoliko puta u Rimu dok je Nole bio na Mastersu, slali su poruke jedan drugome, podrške i svega. To je što se tiče Noleta, takav je on – opisao je Dražen Mihajlović.

Vest o smrti Siniše Mihajlovića tog 16. decembra pogodila je sve u Srbiji, ali i ljubitelje fudbala širom sveta.

Tada se emotivnom poruke od njega oprostio i Novak.

– Počivaj u miru, dragi Siniša. Saučešće familiji Mihajlović. Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport, kao i u Italiji. Tvoj trag je neizbrisiv – poručio je tada Đoković.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page