Lovro Majer se ne krije ko je za njega najbolji

Novak Đoković je godinama već inspiracija mnogim ljudima, a među njima su i mnogi profesionalni sportisti.

Često je poslednjih godina Novak bio inspiracija i hrvatskim fudbalerima, pa smo tako često viđali fotografije Đokovića sa Lukom Modrićem i ekipom.

Poznata je faotografija gde su sa Đokovićem i Modrićem i Rakitić, Kovačić i Perišić, dok je jedan od Novakovih najglasnijih branilaca bio Dejan Lovren u momentima kada su ga napadali svi zbog odbijanja da primi vakcinu protiv korona virusa.

Sada je još jedan hrvatski reprezentativac objavio fotografiju sa najboljim teniserom sveta. U pitanju je Lovro Majer, koga mnogi smatraju naslednikom Luke Modrića u reprezentaciji Hrvatske kada on odluči da okači kopačke o klin.

Majer je Noleta sreo u Dubaiju, gde se pripremao za start nove sezone i turneju u Australiji i pre egzibicije sa Karlosom Alkarazom u Rijadu u susednoj Saudijskoj Arabiji.

Majer je Novala pronašao na plaži i uz fotografiju koju je objavio dodao je i komentar koji će oduševiti navijače u Srbiji.

– Zadovoljstvo je sresti te, nastavi da inspirišeš ljude – napisao je Novak uz heštegove gde ga je nazvao “GOAT i idol”.

IZVOR:(Telegraf.rs)

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa