Interesi
Apsolutno volim crtati i kuhati. Po prirodi sam kreativna osoba. Volim oslikavati kolače, medenjake, ukrašavati i stvarati prava remek djela od raznih jela. Veliku pažnju posvećujem dizajnu, pa crtam skice na papiru, smišljam takozvane praznine, kojima ću onda ukrašavati svoja jela. Oni koji su ga probali kažu da je i ukusan. Najbolji lijek za svaku depresiju za mene je sport i iscrpljujuća fizička aktivnost. Volim trčati, plivati ​​ili voziti bicikl ljeti, a zimi skijati. Provjerio na sebi. Kad me ozbiljni i neugodni problemi napadnu poput planine, spašavam se dugim vožnjama biciklom. Također, ne mogu živjeti bez joge i stvarno uživam u satima provedenim na ovim satovima. Općenito, sport za kreativnu osobu izvrstan je način kombiniranja posla s užitkom.

Licni opis
Ja sam vjerna, poštena, ljubazna, nježna i strastvena žena. Uvijek se ponašam prema ljudima onako kako želim da se oni ponašaju prema meni, uvijek pokušavam ostati pozitivan i pun razumijevanja. Smatram da žena u obiteljski dom treba unijeti sklad, toplinu i atmosferu ljubavi, odnosno „izgladiti sve oštre kutove u njemu“. Volim svoj život i gotovo sam sretna, pitate se zašto gotovo? Odgovor je jednostavan, jer te želim konačno osjetiti pored sebe!

Tražim
Kakvog bih muškarca voljela vidjeti pored sebe… Prije svega, naravno, mora biti pošten, iskren, pametan, pristojan, pouzdan i realiziran u životu. Želim da ti i ja sve podijelimo otvorenog uma i duše. Nadam se da ću te pronaći i s tobom dijeliti sretan život temeljen na malim stvarima koje vidimo svaki dan: u toplom pogledu, u nježnom osmijehu, u brizi jednih za druge.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

//waufooke.com/4/5844213

Facebook Comments


3 comments:

 1. Mihael

  September 6, 2023 at 6:01 am

  ako si za tajnu vezu dodaj me na facebook Mihael Novoselec

  Reply
 2. Zoki

  September 22, 2023 at 11:10 am

  Zdravo moze kontakt na fejs ili insta

  Reply
 3. Darko Škrinjar

  October 15, 2023 at 7:15 pm

  Pozdrav Ednina,naravno izgledaš fantastich. Želim te upoznati hvala. PUSA

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa