EDINA”IMAM 32 GODINE IZ ZENICE SAM I TRAZIM TAJNU VEZU JAVITE MI SE”

Interesi
Apsolutno volim crtati i kuhati. Po prirodi sam kreativna osoba. Volim oslikavati kolače, medenjake, ukrašavati i stvarati prava remek djela od raznih jela. Veliku pažnju posvećujem dizajnu, pa crtam skice na papiru, smišljam takozvane praznine, kojima ću onda ukrašavati svoja jela. Oni koji su ga probali kažu da je i ukusan. Najbolji lijek za svaku depresiju za mene je sport i iscrpljujuća fizička aktivnost. Volim trčati, plivati ​​ili voziti bicikl ljeti, a zimi skijati. Provjerio na sebi. Kad me ozbiljni i neugodni problemi napadnu poput planine, spašavam se dugim vožnjama biciklom. Također, ne mogu živjeti bez joge i stvarno uživam u satima provedenim na ovim satovima. Općenito, sport za kreativnu osobu izvrstan je način kombiniranja posla s užitkom.

Licni opis
Ja sam vjerna, poštena, ljubazna, nježna i strastvena žena. Uvijek se ponašam prema ljudima onako kako želim da se oni ponašaju prema meni, uvijek pokušavam ostati pozitivan i pun razumijevanja. Smatram da žena u obiteljski dom treba unijeti sklad, toplinu i atmosferu ljubavi, odnosno „izgladiti sve oštre kutove u njemu“. Volim svoj život i gotovo sam sretna, pitate se zašto gotovo? Odgovor je jednostavan, jer te želim konačno osjetiti pored sebe!

Tražim
Kakvog bih muškarca voljela vidjeti pored sebe… Prije svega, naravno, mora biti pošten, iskren, pametan, pristojan, pouzdan i realiziran u životu. Želim da ti i ja sve podijelimo otvorenog uma i duše. Nadam se da ću te pronaći i s tobom dijeliti sretan život temeljen na malim stvarima koje vidimo svaki dan: u toplom pogledu, u nježnom osmijehu, u brizi jednih za druge.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

//waufooke.com/4/5844213

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “EDINA”IMAM 32 GODINE IZ ZENICE SAM I TRAZIM TAJNU VEZU JAVITE MI SE”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page