ENA”IMAM 28 GODINA I ZELIM DRUZENJE I VEZU DODAJTE ME”

Interesi:
život, priroda, umjetnost, osjećaji. dizajn odjeće, interijera, predmeta, psihologija, ezoterija,Volim slušati glazbu i posjećivati ​​nova mjesta. Također uživam pokušavajući kuhati nova jela iz različitih kuhinja.Ja sam poštena žena i ne prihvaćam laži. Ne volim biti tužna i volim se smiješiti i svoj osmijeh prezentirati drugima. Nikada ne odustajem i uvijek idem za nečim što želim koliko god teško bilo. Otvorena sam za upoznavanje novih ljudi, putovanja na nova mjesta.Želim pronaći dugoročnu vezu ispunjenu istinskom ljubavlju i brigom. Znam što mi treba u ovom životu – pravi muškarac sa svojom prošlošću, sadašnjošću i snovima o budućnosti, sa svojim pogreškama i razočarenjima, tvrdoglavošću i ponekad lijenošću, umorom i slabostima, koje mogu izliječiti srcem i dušom punim ljubavi.

Samoopis:
Jako su mi bitne životne vrijednosti kao što su ljubav, odanost, odanost. Za mene ljubav i moja obitelj igraju vrlo važnu ulogu u životu. Sanjam o velikoj i snažnoj obitelji. Što se tiče romantičnih veza, vrlo sam nježna, brižna, puna razumijevanja. Važno mi je da moj muškarac bude sretan i da se osjeća voljeno. Također znam biti zahvalna čak i na nekim sitnicama.

Ena traži:
Važno mi je da je pored mene bio hrabar čovjek s dobrotom i toplinom u srcu. Zaista cijenim ljubaznost i privrženost i zauzvrat ću vam dati ovo. Za mene je važno razumijevanje i poštovanje jednih prema drugima, navečer ćemo razgovarati s tobom o svemu, dijeliti tugu i radost, uživati ​​jedno u drugom i voljeti se. Važno mi je da u vezi ima romantike.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “ENA”IMAM 28 GODINA I ZELIM DRUZENJE I VEZU DODAJTE ME”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page