EMINA”USAMLJENA SAM I ZELIM SE UDATI DODAJTE ME NA FB”

Podelite s Prijateljima

Interesi:
Što se tiče mojih interesa, volim plesati, nije profesionalno, samo za sebe. :)) Volim se brinuti o sebi, biti uvijek privlačna svom muškarcu. Volim gledati romantične filmove sa svojim voljenim muškarcem, čitati knjige i primati nove modne informacije. Zanima me politika, antička arhitektura. Volim povijest i književnost. Volim da vezem i idem u fitnes centar.U mnogočemu sam obična žena. Živim sretno, primjećujem ljepotu trenutka, znam se radovati jednostavnim stvarima. Optimistična sam, uredna, volim ljepotu i stvaram udobnost oko sebe. Smirena sam, ležerna, volim humor, inicijativu. Težim unutarnjoj ravnoteži i sreći. Zato sam ovdje. Želim se ostvariti kao žena koja daje ljubav u svom srcu meni posebnoj, onoj koja će odgovoriti u mom srcu. O sebi mogu reći puno više, ali to bih učinio u privatnom razgovoru.

Samoopis:
Ljubazan sam, društven i obrazovan. Sa mnom ćete osjetiti ugodu i brigu. Vrlo sam pozitivna osoba i uvijek pokušavam pronaći nešto dobro u ljudima. Aktivna sam i moderna dama vedrog karaktera. Ja sam senzualna dama i imam vrlo dobro srce. Uvijek ću priskočiti u pomoć u teškim trenucima i pravi sam prijatelj. Prijatelji me vide kao otvorenu i veselu damu s unutarnjim žarom.

Emina traži:
Često zamišljam svoju budućnost i razmišljam o tome što mi treba od života da bih bila sretna – to je moj voljeni muškarac i moja mama u mojoj blizini! Razumijem da sve materijalne stvari nisu važne kada je tvoje srce usamljeno. Trebam podršku osobe koja me može razumjeti, voljeti i prihvatiti svu moju nježnost i brigu koju ću mu pružiti. Misli su me dovele ovamo i sada tražim svog čovjeka. A ti? Kako vidite svoju budućnost? Ima li mjesta za mene?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

PROFIL

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “EMINA”USAMLJENA SAM I ZELIM SE UDATI DODAJTE ME NA FB””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page