SUZANA”IMAM 33 GODINE I RASTAVLJENA SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU”

By admin dec13,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
Volim iskrenost, ponekad znam biti vrlo direktan i uvijek govorim istinu, tako da postoje mnogi ljudi koji ne mogu lako prihvatiti istinu. Stoga vjerujem da je to moja najgora karakteristika i nisam savršena kao bilo koja druga osoba na ovom planetu. Otvorena sam srca i ležeran, obiteljski orijentiran i vrijedan povjerenja. Volim crtati, a volim se baviti i sportom koji me održava u dobroj formi. Volim provoditi vrijeme sa ljudima koji su mi bliski i dragi! I, da, volim davati ljubav! Nisam ovdje zbog virtualnih igara, nisam djevojčica zbog njih. Neću biti žena koja trči za muškarcem. Vjerujem da ako čovjek ima želju za nečim, on samo djeluje, i trudi se dati sve od sebe.Ukratko, ja sam žena dobrih starih školskih principa i ponašanja! Pošten sam i principijelan. Volim iskrenost u svemu što je. Ako govorimo o izboru muškarca – onda je to zauvijek! Život je prekratak da bi ga trošili samo na flert i veze nekoliko dana! Moj je svjestan izbor bio doći ovamo!! Odlučio sam da moram djelovati odmah! Zašto trebamo čekati? Ako već danas možemo sklopiti zanimljiva poznanstva, pronaći voljenu osobu! Ne želim izgubiti ni minutu. Cilj je voljeti i biti voljen!

INTERESI
Odlasci u restorane, kuhanje, putovanja, planinarenje, aktivnosti na otvorenom, ples, gledanje filmova, kupovina, kućni ljubimci, čitanje, sport, vježbanje, kartanje, šah, glazba, sviranje instrumenata,Dopustite da se predstavim, zovem se Laura i na ovoj sam stranici za upoznavanje jer želim pravo društvo, samouvjerena sam djevojka, mekana sam po prirodi, karizmatična sam i volim plesati, iako nisam stručnjak, ali uživaj u procesu osjećanja glazbe u svemu svom tijelu, razvijam se na nekoliko područja, znam jako dobro kuhati i volim izrađivati ​​sadržaje za društvene mreže, pa sam spreman započeti vezu s tobom, želiš li me upoznati još bolje?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac treba znati uživati ​​u životu, smiješiti se i biti u skladu sa samim sobom, inače kako će razumjeti mene ako ne razumije vlastite želje? Nisam od onih žena koje ne dopuštaju muškarcu da pokaže slabost u nečemu. Siguran sam da svatko može biti slab u određenim trenucima, ima pravo na jednu grešku. Apsolutno mi prijaju muške suze jer su iskrene. Uvijek sam spreman pomoći svojoj voljenoj da prevlada bilo koji problem. Mislim da svatko treba rame za plakanje. Želim da moj odabranik u meni vidi ne samo voljenu ženu, već i vjernog prijatelja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “SUZANA”IMAM 33 GODINE I RASTAVLJENA SAM ZELIM DRUZENJE I VEZU””
  1. cao suzo dopao mi se tvoj tekst pa onda necekaj mnogo,javise momku da ti vratim osmjeh na tvom licu,zovem se dragan javljam se iz austrie,evo ti i moj broj kako bih brze dosli u kontakt,i culi se..nula nula cetritri-sestsest nula osam jedan cetiri dva sedam dva osam,poljubac imas slatki i prijateljski od mene jer si jako lijepa i slatka dama…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page