ENA(34)OSTAVILA SAM VERENIKA RADI PREVARE ZELIM UPOZNATI ISKRENOG MUSAKRCA

By romansa.info jun8,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi

Imam mnogo interesa, ali glavni mi je sport. Obožavam ples, plešem od svoje 8. godine. Sa velikim bih zadovoljstvom otplesala s tobom bilo koji ples ako želiš, a mogu ti biti i učitelj. Volim i pozirati za fotografije, to me razveseli. Imam svoj posao – radim posao koji volim i donosi mi novac. Mogu se nazvati sretnom, ali nemam žensku sreću, jer mi je najvažnija obitelj. Sanjam da se ujutro probudim i otrčim u kuhinju da ti napravim ukusan doručak. Svaki šef iz Pariza bio bi ljubomoran na moje kuharske vještine. Slobodno vrijeme volim provoditi vani jer obožavam prirodu i šetnje. Volim životinje i kad sam bio klinac sanjao sam da izgradim azil za životinje.

Licni Opis

Volite biti sretni; učinio si da budeš sretan, nitko ne može biti sretan osim tebe samog.
Ja sam osjećajna i vrlo nježna žena koja svoju srodnu dušu traži na ovoj stranici. Nisam baš visoka žena pa je moj životni moto “niske dame stvorene su za ljubav”! Imam plave oči i crnu kosu. Opušten sam i društven. Vesela sam i uživam usrećivati ​​ljude oko sebe. U vezi cijenim iskrenost i poštovanje. Možete li zamisliti svoj sretan život sa ženom punom ljubavi i nježnosti? Ja sam upravo ta žena koja ti može dati sve ovo.

Tražim

Volim život, ali najviše od svega želim uživati ​​u svim njegovim bojama ne sama, već sa svojim voljenim muškarcem. Starim i shvaćam da je prošlo doba bajki i čuda. Lijepi princ neće ubiti zmaja da me oslobodi iz tornja. Ne mogu samo sjediti i čekati. Zato sam odlučio djelovati sam. Došla sam na ovu stranicu pronaći svog princa, svog pouzdanog, zrelog i brižnog muškarca koji će me voljeti svim srcem. I, naravno, voljet ću ga zauzvrat! Mogu ovo obećati. Vaša princeza vas čeka!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page