GROZDANA@IMAM 44 GODINE I ZELIM UPOZNATI INTERSANTNE SAGOVORNIKE

By romansa.info jun8,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi

Volim diverzificirati svoje vrijeme. Jedan od mojih glavnih hobija je crtanje, a uživam i u kuhanju. Volim eksperimentirati s različitim jelima i oduševiti svoje najmilije ukusnim poslasticama. Putovanja su za mene sastavni dio života, obišla sam mnoge zemlje! Volim šetnje po parkovima, glazbu, ples, filmove i još mnogo toga.

Licni Opis

Ja sam ljubazna i poštena žena sa lijepim, iskrenim osmijehom. Volim se smiješiti i uživati ​​u svakom danu svog života. Moja obitelj i prijatelji su moje najveće bogatstvo i brinem o njima s ljubavlju i brigom. Ipak, razumijem da mi za potpunu sreću nedostaje voljena osoba pored mene, s kojom mogu podijeliti sve radosti i tuge.
Komunikacija mi je jako bitna jer samo kroz nju možemo istinski razumjeti i podržati jedna drugu. Spremna sam saslušati i pomoći svom partneru, uvijek ga podržavam u teškim trenucima i radujem se zajedno u trenucima radosti.
Puna sam vjere u pravu ljubav i spremna sam dati svoje srce osobi koja me voli. Tražim nekoga tko me može voljeti takvu kakva jesam, i s kim možemo zajedno graditi našu sretnu budućnost.

Tražim

Za mene je ljubav najvažnija u životu. Nastojim pronaći svoju srodnu dušu s kojom ću mirno i sretno provoditi svaki dan. Vjerujem u moć sudbine i znam da ću prije ili kasnije upoznati svoju pravu ljubav. Spremna sam se u potpunosti prepustiti tom osjećaju, izgraditi čvrstu vezu u kojoj će biti iskrenosti, poštovanja i podrške. Žeđam za strašću, uzajamnim razumijevanjem i uzajamnom ljubavlju. Spremna sam postati posebna žena za vas, koja će s vama podijeliti radost i tugu, dati toplinu i brigu. Stvorimo svoju malu obitelj, u kojoj vlada harmonija i sreća. S tobom uz mene moj će život postati svjetliji i bogatiji.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page