ENA(38)”USAMLJENA SAM I ŽELIM KVALITETNOG SAGOVORNIKA DODAJTE ME”

By admin nov27,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
Imam vrlo važnu kvalitetu koja me razlikuje od ostalih, znam slušati i podržati. Ne trebaju mi ​​zlatne planine, treba mi muškarac, njegov unutarnji svijet i prave emocije. Trebam muškarca koji zna osjetiti svijet u kojem se nalazimo i primijetiti kako je lijep… čak i u malim stvarima… Ja se stvarno bavim umjetnošću i glazbom, sanjam izgraditi uspješnu karijeru i istu uspješnu obitelj u brizi i razumijevanju. Pomozite mi da to učinim!Volite li smiješne i slatke djevojke s oblicima? Osobno, jako volim svoje forme, osjećam se jako lijepo. Mislim da je važno da se osjecas dobro . Važno mi je da me muškarac voli i prihvaća u potpunosti. Jako sam draga i otvorena, lako ćemo naći zajednički jezik. Donekle čak i naivan, poput djeteta, jako se nestašno smijem i sa mnom vam nikada neće biti dosadno. Vrlo sam svjestan svega u svojim godinama, a u osnovi moj društveni krug su ljudi koji su puno stariji od mene.

INTERESI
Vrtlarstvo je moj omiljeni interes. Uživam imati nešto lijepo i svoje. Vrtlarstvo također ima prednosti za emocionalno i mentalno zdravlje. Uz moje fizičke prednosti uključene u kopanje po mom dvorištu. Vrtlarstvo mi pomaže da se povežem s prirodom i ciklusima rasta i propadanja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac mora biti spreman na pozitivne promjene u svom životu. Mislim da mu nikada neće biti dosadno sa mnom. Tražim ljubaznog čovjeka velikog i velikodušnog srca. Odrastao sam i dobro razumijem da je sreća u malim svakodnevnim stvarima. Trebam da na takav način pokaže svoj odnos prema meni. Željela bih osjećati da sam voljena svake minute svog života.Ovdje sam vrlo svjesno, jer osjećam da već jako želim zasnovati obitelj, ne zanimaju me klubovi ni zabave, samo želim toplinu i udobnost, kao i čovjeka s kojim ćemo živjeti divnu sadašnjost i stvarati divnu budućnost. Obožavam kada je muškarac stariji od mene, obožavam kada je muškarac pametan, snažan, strastven i velikodušan u svojim osjećajima i otvoren sa mnom. Želim da možemo raditi što god želimo, da možemo izgledati kao društveni par i kod kuće se smijati i svađati jastuke i raditi lude stvari. Što misliš o ovome ?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ENA(38)”USAMLJENA SAM I ŽELIM KVALITETNOG SAGOVORNIKA DODAJTE ME””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page