SABINA”ŽIVIM NA SELU I VOLILA BIH PRONAĆI MUŠKARCA ZA BRAK”

By admin nov27,2023
Podelite s Prijateljima

LIK
Moje srce je otvoreno za nove osjećaje i putovanja. Vidjeti druge zemlje i kulture za mene je zabavno i vrlo informativno! Volim istraživati ​​nova mjesta. Tražim vezu, romantiku, razumijevanje, ljubav, poštovanje. Vjerujem da svaka osoba ima vrijednost. A svaka osoba je osoba. Vedra sam, aktivna i otvorena za nove izazove u životu! Obitelj je najvažnija stvar u životu čovjeka i spreman sam na korak!Ja sam vrlo ozbiljna i vrlo aktivna osoba. radim kao ? PR menadžer i mislimo da je moj posao vrlo zanimljiv i uzbudljiv. Svaki talent čovjek mogu učiniti popularnim. Imam jednu zvijezdu početnika (jednu ukrajinsku pjevačicu) i znam da možemo napraviti prekrasan duet. Ako imam posla odradit ću ga do kraja. S druge strane, ja sam vrlo duhovita i sportska žena. Imam nevjerojatan smisao za humor. Volim se smiješiti i želim da se svi na Zemlji uvijek nasmiješe. Volim klasičnu glazbu, kuhanje, putovanja, plivanje ples itd. Znam, ako me poznajete, ne možete zaboraviti, jer sam jako bistra i aktivna osoba.

INTERESI
Pjevanje, slušanje glazbe, kupovina, ples.Moram priznati da moj posao zahtijeva da budem vrlo obrazovana žena. I stvarno ga volim. Svaki tjedan idem na različite društvene događaje kao što su kazališta, izložbe, humanitarne sastanke. Čitam i mnogo različite literature, tražim nove prijatelje, putujem, hvatam se za svaku priliku da postanem pametniji i bolji. Poznajem sve novitete na području kina, glazbe i kazališta. Općenito, imam vrlo zaposlen život. Sjećam se i da se treba ponašati pristojno pa se bavim plesom i plivanjem. Bliski istok me jako privlači – njihovi plesovi, kuhinja, glazba i jezik. Volio bih naučiti arapski, pa ga sada učim. Volim raditi i stvarati. volim živjeti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih naći muškarca s kojim ću biti sretna, obična sam djevojka. Nadam se da će moj budući muž biti zanimljiva i snažna osoba. Voljela bih da me ta osoba ne zaboravi i da uvijek bude u kontaktu za savjet. Nije me briga za status, novčanik, meni je glavna ljudska duša, inteligencija, dobrota, mudrost. Mislim da nikad nije kasno probati nešto novo u svom životu. Vrlo sam društvena osoba i imam puno prijatelja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page