ENISA IZ SARAJEVA IMA 41 GODINU I ZELI UPOZNATI MLADJE

By admin jan9,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Volim raditi na svom tijelu i izdržljivosti, a također i ostati u formi pa redovito idem u teretanu i radim na pravom putu. Ponekad plešem samo da odmorim dušu i tijelo i dobijem pozitivnu energiju. Volim ukusno kuhati i to raditi za svoju obitelj.Želim postati supruga. Nadam se da ću stvoriti obitelj s pristojnim i jakim muškarcem! Ja sam ljupka mlada žena, cvjetam jer me moj način života čini sretnom ženom. Nisam loše raspoložena, uvijek sam nasmijana. Imam miran miran karakter. Volim jahanje i streljaštvo kao sportske aktivnosti.

Samoopis:

Ja sam ozbiljna poslovna dama, vlasnica sam butika, ali kada dođem kući, kao i svaka žena želim toplinu i brigu svog partnera – zato sam tu. Unatoč poslu, fin sam, ljubazan i zabavan u društvu ljudi do kojih mi je stalo. Estetika i ljepota, to nisu samo moji atributi, to je i dio moje duše.

Živim u Italiji već mnogo godina. Volim svoj život, svoj posao i svoje prijatelje ovdje, ali nedostaje mi dobar čovjek. Želim voljeti i biti voljen. Tražim svog muškarca po cijelom svijetu, samo vjeruj da si tu…Želim za tobom i nadam se da ti neću nedostajati i da ćeš u meni prepoznati svoju ljubav.

Enisa  traži:

Želim pronaći muškarca s kojim ćemo zajedno izgraditi odnos razumijevanja, odanosti i ljubavi. Ja sam žena koja ne gleda na izgled, novac ili godine muškarca. Želim da bude dobar čovjek pun razumijevanja, sa svojim pogledom na život.Željela bih upoznati odgovornog, pouzdanog muškarca, koji će biti brižan, onog koji je veseo, sa smislom za humor. Želio bih obožavati zajednički život!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ENISA IZ SARAJEVA IMA 41 GODINU I ZELI UPOZNATI MLADJE”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page