Faćo javno prijeti likvidacijom i obračunom u Sarajevu: Zašto MUP KS ne reaguje?

Amir Pašić Faćo, čije se ime u prošlosti mnogo puta znalo naći u rubrikama crne hronike po sarajevskim medijima.

Ovaj nekadašnji kriminalac na svom TikTok profilu objavio je niz šokantnih tvrdnji.  Nekadašnji opasni momak, strah i trepet Sarajeva, aktivan je na TikToku gdje svakodnevno dijeli svoje životne priče u vrijeme kada je zajedno sa Ramizom Delalićem Ćelom vedrio i oblačio Sarajevom.

Psovanje supruga, majki, grobova, mrtvih očeva, djece za nekoliko TikTok poena, giftova ili stvaranje naklonosti određenih i supermoćnih giftera, vrlo brzo je postalo matrica i drugim “mafijašima sa TikToka”.

Nekadašnji kriminalac Amir Pašić Faćo na svom TikTok profilu objavio je niz šokantnih tvrdnji. Napada i prijeti svakome. Ponosi se time da nosi metak u cijevi, i da je spreman upotrijebiti pištolj. Javno poručuje da će likvidirati ali MUP KS ne reaguje. Zašto?

Obračun sa Elvisom Keljmendijem

Sukob Keljmendija i Pašića datira iz vremena Ramiza Delalića Ćele kada je Amir Pašić tvrdi da porodica Gaši ali i Keljmendi stoje iza njegove likvidacije. Faćo je bio njegova desna ruka, njegov potrčko, uzor i mentor kako sam Faćo ističe.

Između njih je opet pukla tikva, ali ovog puta Faćo je javno izjavio da je oblučio likvidirati Elvisa Keljmendija, te pobjeći iz Bosne i Hercegovine.

“Zna Elvis da ja nosim metak u cijevi. Zna je*oli ga babo. Zna on da ću ja i pucati. Nema kod mene akteranja, pa ko preživi vidjet ćemo, ali rafalno. Ne u noge, umro mi moj Ramiz. Nikome nije u noge, nemam ja više godina za robije. Pa šta Allah da. Via Peru, Bolivija, pa ako me uhvate neka me stave, nema me izdržavaju po ovim zatvorima.

Neće ni oni živi hodati djece mi moje. Kad ljudi odluče, ja sam odlučio. To je odlučeno.

Obračun sa Ćamilom Durakovićem

Propali kriminalac nije štedio ni potpredsjednika Republike Srpske Ćamila Durakovića kojeg je javno poručio da će ga likvidirati.

“Hodate po Evropi na konto žrtava. Ima li ijedna osveta, ima li išta da ste mu uradili. Samo uzimate pare na tu foru. Tebe ću ja Durakoviću prepasti, taj imunitet skloni pa da ti zube i da te ovako ufatim i da otkinem.

Faćo je javno pozivao na likvidaciju Nasera Orića i Nihada Aličkovića.

“Ma uzimaju repa (pare). Što se tiče žrtava, allarahmetile sve i jednom, ali ovi što rade po Srebrenici, ovaj pogotovo Aličković, Naser (Orić) pa ja bih to  djece mi. Ja bih njih streljao Allaha mi. Jer ja to znam.” – izjavio je Amir Pašić Faćo.Najstrašnije je prijetio i Denisu Stojniću, Mirzi Hatiću, Seji Brajloviću, Majkama Srebrenice, Aliji Izetbegoviću i Jasminu Ćatiću Bombi o čemu smo i ranije pisali. Zašto MUP KS ne reaguje, pitanje je koje smo postavili nadležnim organima…

IZVOR:VITEZ.BA

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page