GDE JE I KAKO DANAS ŽIVI DRUGA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA: Sandžačka Hurem uživa u skupoj garderobi, sve puca od LUKSUZA

By admin mar26,2024
Podelite s Prijateljima

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga Muamera Zukorlića, muftije u Srbiji s kojim je u legitimnom braku dobila četvoro dece. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno dodaje fotografije kako iz poslovnog, tako i iz privatnog života.

Njene fotografije inspiracija su mnogim ženama, koje komentarišu da izgleda kao dama sa visokim stilom. Naime, Elmine modne kombinacije često nailaze na pozitivne komentare, a spoj su tradicionalnog i modernog

Elma je rođena 1980. godine u Novom Pazaru, a potiče iz ugledne i bogate “has pazarske” porodice.Osnovnu i srednju školu završila je u rodnom gradu. Diplomirala je 2007. na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo BK Univerziteta. Master studije i doktorat je završila na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, čiji je osnivač njen pokojni suprug. Navodno su se tu i upoznali, a ljubav se odmah rodila.

Ona je takođe i vlasnica knjigovodstvene i konsalting agencije “Elmax group”, profesorka na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, drektorka humanitarne “Mufty fondacije”, predsednica Upravnog odbora vrtića “Reuda”. Od prošle godine je i pomoćnica ministra prosvete.U intervjuu za Bazar odgovarala je na razna pitanja u vezi sa modom i brakom, a evo šta rekla šta je ono što ne sme da nosi.

“Muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odevanja, a to je da odeća nije prozirna i tesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj meri u kojoj smatram da meni to pristaje. Chanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim pre što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić.

IZVOR:RBSMRADIO.NET

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page