SARAJKA SE UDALA ZA TURČINA, RODILA MU 2 DECE, A EVO ŠTA JU JE SNAŠLO SA SVEKROM I SVEKRVOM: Bosanka opisala život u Turskoj

Podelite s Prijateljima

Influenserka Naida Bojnakova široj javnosti je postala poznata otvaranjem Jutjub kanala, na kojem je uglavnom opisivala kako izgleda život u Turskoj iz ugla jedne Balkanke. Rođena je u Sarajevu, gde je i odrasla i završila školovanje. Naida je u svom gradu počela da radi u banci, a onda je upoznala Barana – momka iz Turske koji joj je promenio život iz korena.

Njih dvoje sreli su se sasvim slučajno, u Sarajevu, a ispostavilo se da su Baranovi prijatelji zapravo Naidini poznanici. Počeli su da se dopisuju putem Instagrama, da bi kroz mesec dana Baran u Sarajevo došao zbog Naide. U poečtku su održavali vezu na daljinu, a onda je Naida odlučila da se preseli u Tursku.

Naida Bojnakova
foto: Printscreen Instagram/ bojnakova

Venčali su se u Istanbulu, gde se Baran rodio i odrastao i gde njegova porodica živi, a svadbu su pravili i u Sarajevu. Par već godinama živi u Alanji.

– Između života u Bosni i Turskoj, biram Tursku. Tamo imam veću slobodu, kao i više mogućnosti za sve. Nekako, kao da mom senzibilitetu više odgovara Turska, jer je veća i ima više zanimljivih stvari. – objasnila je Nadia u jednom od svojih videa.

Sa svekrom i svekrvom nije imala probelma, a ističe da su je veoma dobro prihvatili od samog početka.

– Mene su oni odmah prihvatili dobro, barem je meni to tako izgledalo. Baran je inače osoba koja je živela u različitim mestima u Evropi i Južnoj Americi, tako da je uglavnom bio odvojen od svoje porodice. On je momak koji je uvek sam donosio odluke za sebe. Tako da, verujem, da me možda čak i nisu zavoleli na prvu, ne bi se toliko mešali u to zato što je Baran taj koji donosi odluke. Međutim, sada kad smo postali bliski, zaista nemam problema sa njima. Imamo jako lep odnos, znam da su tu uvek za mene i da me poštuju i vole. Uvek im se mogu za sve obratiti, tako da nikad nisam ništa loše od njih doživela. – ispičala je Naida.

Naida Bojnakova
foto: Printscreen Instagram/ bojnakova

Naida je u Turskoj brzo upoznala nove prijatelje, a istakla je da su žene sa Balkana daleko bolje od njihovih.

– Moram da vam kažem, žene sa Balkana su kraljice! To su inteligentne žene, lepe i uglavnom vredne. Tek kad odete u neku drugu zemlju da živite, videćete koja je vrednost naših ženna, moj muž takođe to često kaže. O Turkinjama imam lepo mišljenje, ali što se njih tiče, nisu toliko vredne, nisu otvorene kao mi. Kada sam sa njima nikad ne znam šta tačno misle o tebi, dok smo mi otresite i otvorene. – rekla je ona.

Život u Turskoj na samom početku nije bio jednostavan, ali se Naida ubrzo navikla na tamošnji način funkcionisanja, a ovuzemlju doživljava isto kao i Bosnu.

– S obzirom da je Turska spoj siromaštva i bogatstva, mislim da postoje 3 bitna faktora koja utiču na kvalitet života ovde, a to su materijalni status – u Turskoj je to toliko prenaglašeno. Dakle, ovde je prenaglašen i luksuz i siromaštvo. Ovde je luksuz mnogo cenjen i zastupljen. Kako ćete vi živeti u Turskoj, zavisi prvenstveno od novca. – iskrena je bila Naida.

IZVOR:RBSMRADIO.NET

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page