Gordana: ”Imam 38 godina. Završila sam fakultet, a ŽIVIM NA SELU, uzgajam povrće, TRAŽIM MUŠKA

By admin mar2,2024
Podelite s Prijateljima

LIK
Ja sam vrlo kreativna i romantična osoba. Ja sam model i vrlo često putujem po svijetu. Već sam posjetio mnoge zemlje uključujući Ameriku, Meksiko, Maldive, Bali, Tajland i mnoga druga zanimljiva mjesta. Moj san je vidjeti cijeli svijet s pravim džentlmenom. Tko zna, možda sada čitaš ove riječi i ti si moja sudbina. Jako volim životinje i često pomažem skloništima za male anđele beskućnike. Vjerujem da je dobročinstvo važno u našim teškim vremenima.Ako imate pitanja, nemojte se sramiti, samo pitajte Ne bojim se biti otvoren i ništa ne skrivam, obožavam putovanja, volim pjevati. Nije lako i treba mi vremena da se predstavim. što je sa mnom? Uživam u šetnji i vjerujem da će sa snagom i energijom odnosi započeti s najboljim stranicama za upoznavanje postati jaki i čvrsti! Vrlo sam odgovoran.

INTERESI
Imam mnogo hobija. Jako volim sport i ples! Tri puta tjedno pohađam teretanu. Želim da moje tijelo uvijek bude u tako dobroj formi kao što je sada. Štoviše, ples mom tijelu daje elastičnost, plastičnost i fleksibilnost. Također, moja omiljena vrsta plesa je tango, ples ljubavi i strasti, pa vas mogu naučiti ovom vatrenom plesu.Mogu li reći sve o sebi? Mislim da me u kratkom opisu sebe ne mogu shvatiti do kraja, da otkrijem svoje srce, svoje misli, svoje osjećaje! Reći ću da sam puna pozitivne energije i volim se što više smijati i smiješiti. Međutim, znam kada i gdje treba biti ozbiljan. Trebam pravu ljubav i jaku vezu. Moj san je imati veliku obitelj i voljenu osobu u blizini. Nemam glavobolje, prilično dobro kuham i imam dovoljno dobrog smisla za humor. Dakle, ako se želite upoznati s nekim istinskim, onda bismo se trebali upoznati. Nemojte se sramiti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Idealna veza je kada vas voljena osoba može zadržati, pružiti vam ljubav i radost. Najvažnije u vezi je povjerenje i podrška, bez toga veza ne može biti idealna. Želim svom životu dodati ljubav, brigu, romantiku, strast i osmijehe! Ako ste spremni za pravu, veliku ljubav, onda sam ja spreman bolje upoznati vas!Mora biti fin, samouvjeren, ali ne arogantan. Želim vidjeti svog muškarca kao šarmantnu i dragu osobu. Volim muškarce s kojima mogu razgovarati, a ne samo šutjeti, privlače me inteligentni muškarci. Moj savršeni muškarac trebao bi biti otvorenog srca i imati dobar smisao za humor. A glavna stvar je razumjeti njegovu ženu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Gordana: ”Imam 38 godina. Završila sam fakultet, a ŽIVIM NA SELU, uzgajam povrće, TRAŽIM MUŠKA”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page