Interesi:

Volim vedsku astrologiju i obrazovni sustav, ayurvedu i zdrav način života. Mama sam tri kćeri, zato moram biti puna energije i života. Nije lako napuniti svoje unutarnje baterije kad imaš toliko obaveza, ali osjećaj ljubavi i zahvalnosti iznutra mi pomažu da uvijek budem sunčana.Kuhanje, slušanje glazbe, gledanje filmova, putovanja. Volim različite vrste literature. Aktivnosti na otvorenom i izleti u prirodu.

Samoopis:

Ja sam ležerna i pametna osobnost. Ja sam smirena dama jer me život naučio da ne brinem! Sve se događa s razlogom, slažete li se? I ja sam religiozna dama i sigurna sam da se svi nalazimo u najboljim uvjetima za osobni samorazvoj. Zato Bogu nikada ne postavljam takvo pitanje: “Zašto mi se dogodilo ovo ili ono?”Ja sam stvaran i istinit. Ja sam prizemna osoba, tako da je sa mnom lako komunicirati, uvijek stanem na pravu stranu ljudi, ako su donekle iz istih krugova sa mnom. Unatoč činjenici da sam ležeran i ljubazan, znam stajati na zemlji i nikada neću ići protiv svojih principa. Mislim da je velika prednost kada čovjek može napraviti kompromis, a ja imam tu osobinu.

Sanja traži:

Tražim muškarca koji voli djecu, ima svoju djecu i želi ih imati više! Uvijek sam sanjao o velikoj obitelji i barem 5 djece! Mislim da je stvarno lijepo i lijepo imati kuću punu dječjeg smijeha! Također tražim muškarca koji voli sjediti, na primjer, umotan u deku sa šalicom čaja. Ili voli putovati! To je lijepa prilika za otkrivanje novih mjesta, zemalja i kultura! Gdje si bio? Razmišljate li o dolasku u Ukrajinu?Želim pronaći pravu romantičnu osobu koja ima svoje tajne načine i trikove da zavede ženu. Nadam se da ću pronaći nekoga s njegovim ciljevima za budućnost i oštrog uma.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa