SLAVICA(35)”USAMLJENA SAM JAVI MI SE DA RZMJENIMO SLIKE I ČUJEMO SE”

By admin jan10,2024
Podelite s Prijateljima

LIK
Otvorena sam osoba, druželjubiva i samostalna. Volim upoznavati nove ljude, ali stari prijatelji i obitelj su mi jako vrijedni. Uvijek nastojim pomoći i poštovati one koji su oko mene. Da bih započela ozbiljne odnose s muškarcem, moram biti sigurna da su njegove namjere iskrene i mogu se osloniti na njega. I, naravno, biti zaljubljen. Osjećaji i briga vrlo su važni za mene.Ja sam dobro obrazovana, odgojena i pristojna žena koja se pridružila ovoj stranici za upoznavanje s ozbiljnim namjerama da pronađe stranca, koji želi da mu postanem žena i koji želi imati ozbiljne i dugoročne veze. Ja sam vrela strast baš poput vatrene žene pa me molim vas upalite i dopustite mi da se pokažem.

INTERESI
Vrlo sam lako zainteresiran, volim naučiti nešto novo i otkriti se. Volim kuhati, putovati, provoditi vrijeme sa dragim ljudima i obitelji. Igram tenis i volim aktivnosti na otvorenom.
Sport je zdravlje, znanje je moć, ljepota je moć! Te tri stvari pokušavam razviti u sebi. Dio vremena provodim u teretani, bazenu, fitnessu. Dio vremena bavim se samorazvojom i traženjem informacija koje me zanimaju. Moj posao mi pomaže da ostanem u formi i “budem na vrhu”. Ali kad dođem kući, duboko u duši osjećam da čemu sve ovo ako sam sama? Nedavno sam počeo pisati poeziju. Možda se romantika duboko u meni budi. Volim kuhati i uz jako glasnu glazbu. Mislim da sam spremna otkriti još jedan hobi koji će prerasti u “stil” života. Vaša sretna supruga) Što kažete?

Tražim finog, pouzdanog čovjeka, poštenog i iskrenog. Koji je pomalo impulzivan, sa smislom za humor, ljubaznost i poštovanje. Tko uzima život, svijet i druge ljude onakvima kakvi jesu i koji je u stanju izvući najbolje od života. Tko je dovoljno zreo i ne boji se napraviti ozbiljne korake u životu. Tko ne igra igrice i tko sanja o pravoj, divnoj obitelji utemeljenoj na ljubavi i poštovanju.Volim iskrenost, ponekad znam biti vrlo direktan i uvijek govorim istinu, tako da postoje mnogi ljudi koji ne mogu lako prihvatiti istinu. Stoga vjerujem da je to moja najgora karakteristika i nisam savršena kao bilo koja druga osoba na ovom planetu. Otvorena sam srca i ležeran, obiteljski orijentiran i vrijedan povjerenja. Volim crtati, a volim se baviti i sportom koji me održava u dobroj formi. Volim provoditi vrijeme sa ljudima koji su mi bliski i dragi! I, da, volim davati ljubav! Nisam ovdje zbog virtualnih igara, nisam djevojčica zbog njih. Neću biti žena koja trči za muškarcem. Vjerujem da ako čovjek ima želju za nečim, on samo djeluje, i trudi se dati sve od sebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “SLAVICA(35)”USAMLJENA SAM JAVI MI SE DA RZMJENIMO SLIKE I ČUJEMO SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page