– Zovem se Emina, imam 43 godina MOJ SUPRUG JE DOSTA STARIJI OD MENE pa mi treba neko DA ME USREĆI-

By admin jan11,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi
Volim sport, volim aktivan stil života, prirodu! Volim šetati do prekrasnih mjesta u Srbiji, kao što su planine, jezera, vodopadi… Imam posebnu ljubav prema sportu, vodim zdrav način života i uživam u održavanju svog tijela u dobroj formi.Volim gledati različite zemlje i lijepa mjesta. Volim ići u duge šetnje, slikati, baviti se sportom, putovati i kuhati neobičnu hranu.

Licni Opis
Ja sam ljubazna, dobra i pažljiva žena i domaćica. Volim brinuti o svojoj obitelji, skuhati im nešto ukusno i posebno. Imam srce puno ljubavi, pozitivna sam i iskrena sa svim ljudima oko sebe. Volim djecu, zanimljiva su mi i lijepa, zato sam odlučila biti fotograf za djecu! :)U meni gori strastvena vatra. Vidjet ćete moje svjetlucave oči kada pogledam nešto što mi se jako sviđa. Otvorena sam, ponekad malo sramežljiva, ali sa svojim muškarcem mogu biti ono što jesam. Želim biti gorka čokolada za ljude oko sebe s mekim ukusnim punjenjem za one koji me poznaju. Formirao sam ciljeve za budućnost.

Tražim
Željela bih upoznati ozbiljnog i ljubaznog muškarca, koji ima sličan način života i iste interese… Koji će biti otvoren srcem, umom i komunikacijom. Samo običan, adekvatan čovjek. :)Želim da moj partner bude ozbiljan i odgovoran za svoje riječi. Moj bi partner trebao imati visoke obiteljske i vjerske vrijednosti. Nisu mi bitne godine i materijalno stanje. Ja nisam materijalna žena. Najvažnije je da između dvoje ljudi postoji to razumijevanje. Tada će to biti čvrst temelj za izgradnju odnosa.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
<a href=”https://www.facebook.com/ivona.dujmovic.73″ rel=”noopener” target=”_blank”>PROFIL</a>

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page