ADORA IZ ALBANIJE IMA 31 GODINU I TRAZI MUZA JAVITE SE!

By admin jan12,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Ja sam vrlo znatiželjna osoba! Volim povijest, politiku, psihologiju i putovanja. Bavim se i sportom: aerobikom, plesom i jutarnjim trčanjem. Volim i fotografiju.Vodim aktivan stil života pa imam širok spektar interesa. Svako jutro volim trčati ujutro u parku. Također, volim voziti bicikl i naravno baviti se jogom. Želim biti vesela, zdrava, uživati ​​u svakom trenutku i ne živcirati se zbog sitnica, a joga je odličan način za to. Također, joga mi pomaže osloboditi se tjeskobe i osloboditi um. A najviše od svega volim prirodu i zato nastojim većinu svog slobodnog vremena provoditi u njoj, uživajući u tom blagu. Ljeti moji najbolji prijatelji i ja čak organiziramo male piknike s roštiljem i laganim zalogajima. Uz sve to, moja strast su putovanja. Putujem svijetom kako bih pronašao ljepotu u svemu: kako bih vidio čuda prirode, nove zemlje i mjesta, nove ljude i kulturu. Svijet je nevjerojatan, svijet je drugačiji i predivan je! Zato volim živjeti život punim plućima kako bih se poboljšao i naučio nove stvari za sebe.

Samoopis:

Ja sam divlja tigrica, ali u isto vrijeme vrlo inteligentna. Imam sjajnu mješavinu kvaliteta i znam da je ljepota prolazna stvar pa radije razvijam svoj unutarnji svijet i intelekt. Mogu reći da sam točna, poštena. Vjerujem da ću biti dobra domaćica.Moje lice kaže da sam privlačna… moje tijelo kaže da sam seksi… moja duša kaže da sam lijepa… a tvoj um kaže da me želiš upoznati! Ja sam brižna, draga, pozitivna, ljubazna, simpatična i puna ljubavi žena s mladim i toplim srcem! Ja sam nježna i pahuljasta maca koja se igra sa sunčevim zrakama vani na toplom ljetnom danu, a s početkom noći ova nježna maca može se pretvoriti u istinski vruću i strastvenu tigricu… Na vama je da odlučite koga želite vidjeti pored sebe – nježnu mačkicu danju i zgodnu seksi ljubavnicu noću ili oboje u isto vrijeme?

Adora  traži:

Pomalo sam staromodan pa jako cijenim iskrenost, ljubaznost i sposobnost pronalaženja kompromisa. Nisam osoba koja voli sukobe. Međusobno povjerenje, poštovanje i briga su mi jako važni. Inteligencija i ljubaznost, to je ono što tražim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ADORA IZ ALBANIJE IMA 31 GODINU I TRAZI MUZA JAVITE SE!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page