Interesi
Često idem u teretanu, volim i plivati. Volim putovati i vidjeti nova mjesta.Volim trbušni ples, mogu plesati za vas! I ja volim kuhati. Želite li probati moj desert?Vrlo sam optimistična i volim se smiješiti. Imam jako dobar smisao za humor pa te ponekad mogu i zadirkivati. Sve svoje slobodno vrijeme provodim plešući, jer za mene je ples način da pokažem svoju osobnost i način da izrazim svoje osjećaje. Vrlo sam romantična i nježna i naravno vrlo ozbiljna.Čovjek se procjenjuje po djelima, zato tražim nekoga tko je spreman da me usrećuje do kraja života. Za sreću mi treba samo malo ljubavi. Zato me voli, nikad ne varaj, pokaži svoju brigu, poljubi me i učinit ću te najsretnijim mužem!

Licni Opis
Ja sam vrlo ležerna, prijateljska i privlačna dama. Jednostavna sam, a mogu biti i slaba s pravim muškarcem. Volim se brinuti o sebi i uvijek izgledati lijepo. Volim udobnost i iznenađenja. Vrlo sam pun razumijevanja, strpljiv, zreo i mudar. Pouzdan sam i odan. Volim svoju kuću održavati urednom, tako da mogu biti odlična domaćica. Jako volim plivati ​​pa ćete me često moći vidjeti u lijepom bikiniju.

Tražim
Sanjam o tome da upoznam samouvjerenog muškarca koji ima odličan smisao za humor i koji voli putovati. Pa, barem budi spreman za putovanje u moju zemlju! Ne igram igrice i zanima me prava ljubav, a ne virtualna. U našoj kući uvijek ćete osjetiti ugodan miris zdrave hrane. Uvijek ću te dočekati strastvenim poljupcem i poljubiti te javno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments


2 comments:

 1. Branko Kiric

  January 30, 2024 at 8:42 am

  Pozdrav od dt.Branka Kiric, upraznjavam zdarv,holisticki nacin zivota, bavim se Hatha Yogom i meditacijom, trazim kompatabilnu zensku osobu za brak ove godine…064 9929018

  Reply
 2. Nenad

  January 30, 2024 at 5:46 pm

  Vidimo se..+38640544630

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa