ZGODNA AIDA”IMAM 38 GODINA USAMLJENA SAM I SALJEM SVOJE SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE”

By admin jan31,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Lijep je i zanimljiv ovaj svijet! Volim istraživati ​​nova mjesta i isprobavati nove stvari. Puno sam putovao i činim to koliko god mogu. Budući da sam vrlo druželjubiv, volim provoditi vrijeme u zabavnom društvu. Volim se baviti sportom, posebno plesom ili aerobikom. Volim posjećivati ​​kina, kazališta, parkove, galerije itd. U budućnosti želim vidjeti cijeli svijet! Želiš li mi se pridružiti?

Samoopis:

Na ovu stranicu sam došao vrlo ozbiljno i svjesno. Živim u Kijevu, ali mislim da bi mi odgovarala neka druga država. Ja sam vrlo nježna, krhka, slatka dama. Bavim se sportom kako bih održala tijelo u dobroj formi, često putujem u potrazi za novim receptima! Hoćeš sa mnom? Volim upoznavati nove zemlje, njihovu kulturu, kuhinju i ljude. Svako novo putovanje daje mi priliku da usporedim život, ljude u svojoj zemlji i drugima. A u svakom slučaju voljela bih da moj budući muškarac bude stranac. I kako razumjeti da vam treba žena iz Ukrajine? Čini mi se da imam sve trenutke da postanem uzorna žena. Što misliš o meni? Možeš li biti moj budući muškarac?

Aida traži:

Svog muškarca vidim kao snažnog muškarca koji ima obiteljske vrijednosti i moral. Koji zna postupati sa ženom, i koji svoju ženu ne izdaje i ne vara. Koji će biti velikodušan u svakom pogledu, sa smislom za humor i velikim srcem. Više volim muškarca kojeg zanima ne samo moj izgled, već i moja osobnost i duša. Volim hrabre i snažne muškarce s dobrim smislom za humor. Najvažnije je kako se osjećam zbog svog muškarca. Stoga mora biti pouzdan kako bih se uz njega osjećala kao prava žena. Vjerujem da u vezi treba postojati sloboda. Odnosi trebaju biti slobodni. Ovo je jedini način da budete sretni.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ZGODNA AIDA”IMAM 38 GODINA USAMLJENA SAM I SALJEM SVOJE SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page