NINA”IMAM 38 GODINA I ZELIM DRUZENJE SALJEM SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE”

By admin feb3,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Ja sam ona koja uživa živjeti u trenutku, primjećujući i najmanje radosti koje nam svaki dan donosi – šum vjetra, ljepotu okoliša, toplinu sunca… Uživam biti vani, jer svjež zrak i priroda daju imam puno energije! Vrlo sam aktivna osoba i skijanje mi je najveća strast! Skijanje na vodi ili skijanje u planinama – više volim oboje, tako da imam što raditi tijekom cijele godine! Još jedan moj hobi je stvaranje udobnosti kod kuće – odabir aroma svijeća, mekanih dekica i jastuka… Nedostaje mi samo moj voljeni muškarac da sa mnom uživa u ovoj udobnosti i udobnosti!

Samoopis:

Aktivna sam, zabavna i vesela osoba. Nisam egoist – uvijek slušam ljude oko sebe. Vjerujem da je davanje i uzimanje ključ uspjeha u vezama. Strpljiva sam, svrsishodna i u isto vrijeme nježna. Uživam u malim stvarima – jutarnjem poljupcu, iznenadnom zagrljaju. Ja sam pun ljubavi, senzualan i intrigantan. Ja sam cvijet koji može procvjetati u pravim rukama čovjeka!

Nina  traži:

Što tražim u muškarcu svojih snova? Bio bih sretan biti s nekim tko je veseo poput mene, tko je pun ljubavi, ljubazan i uživa u životu. Nadam se da ćemo moći dijeliti hobije jedno s drugim, pa, ako volite ribolov – pecat ću s vama! 🙂 Brižna sam i pozitivna, nježna i romantična. Pošten sam, pouzdan i iskren u ljubavi i vezi! Isto očekujem i od svog partnera. Fokusiram se samo na pozitivnu stranu života. Volim sanjati i ostvarivati ​​svoje snove. Imam dobar smisao za humor i zračim pozitivnom energijom. Moj muškarac će biti jako sretan pored mene! Volim život i uživam otkrivati ​​nešto novo u njemu. Sanjam upoznati osobu koja će mi se pridružiti na ovom putovanju.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “NINA”IMAM 38 GODINA I ZELIM DRUZENJE SALJEM SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page