Interesi:

Ja sam kreativna dama: volim pisati pjesme i poeziju, dizajnirati odjeću za dobrotvorne svrhe. I ja volim sudjelovati u nekim društvenim događanjima!Želite li upoznati zgodnu brinetu u realityju? Jesi li spreman dati mi svoje srce? Trebao bi! Tražim ozbiljnog muškarca koji me može voljeti cijeli život. Ja sam brižna, pozitivna i mudra žena. Nikad prije nisam bila u braku i vjerujem u brak. Vjerujem da to nije samo komad papira nego i veza za cijeli život, barem za mene. Imam puno interesa. volim prirodu. Jako sam nježna i romantična. Obično me možete naći kako čitam neke pjesme. Ja sam dobra kuharica i vrlo sam gostoljubiva. Da skratim priču, rekla bih da se jednostavno moramo upoznati! Učinimo to?

Samoopis:

Ja sam kao ruža, ali bez klasova! Ja sam već zrela žena. Radim kao dizajnerska krojačica i sviđa mi se to što radim! Imam već odraslog sina, on mi je najbolji prijatelj. On je glazbenik i zajedno pišemo pjesme što nas čini još bližim. Imala sam takvu životnu situaciju da mi nije bilo moguće stvoriti obitelj..a sada osjećam da sam spremna pronaći posebnog čovjeka i usrećiti ga!

Nela  traži:

Ne čekam ništa posebno. Navikla sam se na jednostavan život i znam se radovati sitnicama. Samo želim čovjeka koji će imati svoje nalogodavce i koji će biti predana osoba. Zaista čekam osobu koja zna da treba. Mogu mu biti vjerna, gostoljubiva i laka žena.Želim upoznati ozbiljnog muškarca s obiteljskim vrijednostima. Želim upoznati muškarca koji je odan i ljubazan. Želim osjetiti snagu u tvojim rukama i želim osjetiti tvoje poljupce svaki dan. Želim se držati za ruke dok hodamo, želim sanjati zajedno, praviti planove. Ja sam vrlo smirena osoba puna razumijevanja. Nikada se neću svađati, tako da sve što trebaš je samo voljeti me!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


2 comments:

 1. Milos

  December 29, 2023 at 2:25 am

  Pa lep opis lepe dame, mozda bi se mogli blize upoznati

  Reply
 2. nico

  January 1, 2024 at 8:34 am

  Hallo lijepa gdje se nalazoš

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa