IMAM 42 GODINE I DUGO SAM SAMA JAVI MI SE DA RAZBIJEMO MONTONIJU”

By admin dec28,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi:

Ja sam kreativna dama: volim pisati pjesme i poeziju, dizajnirati odjeću za dobrotvorne svrhe. I ja volim sudjelovati u nekim društvenim događanjima!Želite li upoznati zgodnu brinetu u realityju? Jesi li spreman dati mi svoje srce? Trebao bi! Tražim ozbiljnog muškarca koji me može voljeti cijeli život. Ja sam brižna, pozitivna i mudra žena. Nikad prije nisam bila u braku i vjerujem u brak. Vjerujem da to nije samo komad papira nego i veza za cijeli život, barem za mene. Imam puno interesa. volim prirodu. Jako sam nježna i romantična. Obično me možete naći kako čitam neke pjesme. Ja sam dobra kuharica i vrlo sam gostoljubiva. Da skratim priču, rekla bih da se jednostavno moramo upoznati! Učinimo to?

Samoopis:

Ja sam kao ruža, ali bez klasova! Ja sam već zrela žena. Radim kao dizajnerska krojačica i sviđa mi se to što radim! Imam već odraslog sina, on mi je najbolji prijatelj. On je glazbenik i zajedno pišemo pjesme što nas čini još bližim. Imala sam takvu životnu situaciju da mi nije bilo moguće stvoriti obitelj..a sada osjećam da sam spremna pronaći posebnog čovjeka i usrećiti ga!

Nela  traži:

Ne čekam ništa posebno. Navikla sam se na jednostavan život i znam se radovati sitnicama. Samo želim čovjeka koji će imati svoje nalogodavce i koji će biti predana osoba. Zaista čekam osobu koja zna da treba. Mogu mu biti vjerna, gostoljubiva i laka žena.Želim upoznati ozbiljnog muškarca s obiteljskim vrijednostima. Želim upoznati muškarca koji je odan i ljubazan. Želim osjetiti snagu u tvojim rukama i želim osjetiti tvoje poljupce svaki dan. Želim se držati za ruke dok hodamo, želim sanjati zajedno, praviti planove. Ja sam vrlo smirena osoba puna razumijevanja. Nikada se neću svađati, tako da sve što trebaš je samo voljeti me!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “IMAM 42 GODINE I DUGO SAM SAMA JAVI MI SE DA RAZBIJEMO MONTONIJU””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page