Olga Iz RUSIJE”Želim da budem VOLJENA zato tražim MOMKA koji želi da bude SAMO MOJ

By admin dec29,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi
Volim komunicirati s različitim ljudima i cijenim određenu razinu kulture i znanja kod ljudi. Tako volim i kulturna događanja, društvene aktivnosti, kazalište, koncerte, čitanje, putovanja. Održavam formu i uvijek sam aktivan i energičan. Također, strast mi je igrati šah.Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Mnogo brinem o svom zdravlju i nadam se da ću naći muškarca koji će biti isti. Želim da budemo zdravi i sretni, zato moramo biti aktivni. Koji je tvoj omiljeni sport? Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje interese?

Licni Opis
Ja sam primamljiva mlada dama, vrlo strastvena, ali čvrsta i iskrena osobnost. Živim prema svojim idejama i uvjerenjima, ali nikad ne osuđujem druge, poštujem bilo koji životni stav. Vrlo sam simpatičan, mnogostran, svrhovit, ležeran, veseo i stvarno sam spreman preuzeti određeni rizik kako bih se čvrsto obvezao.Pogledaj me! Ja sam stvaran i živa. Ja sam osoba koja svoju ljubav i svoj sretan život želi podijeliti s nekim posebnim. Osim toga, odan sam, pošten i strastven, ljubazan i senzualan, neovisan i ozbiljan. Ovdje sam da ostvarim svoj san i budem sa svojim voljenim. Pišite mi, saznajte više o meni i obećavam da ću vam ukrasti srce!

Tražim
Pametni ste i privlačni i izvana i iznutra. Vi preuzimate kontrolu nad svojim životom i manje vjerujete u svoju sreću, a više u svoja djela. Ljubazni ste, puni razumijevanja, aktivni, društveni, strastveni, neovisni, hrabri, duhoviti i sposobni se snažno posvetiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Olga Iz RUSIJE”Želim da budem VOLJENA zato tražim MOMKA koji želi da bude SAMO MOJ”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page