JULIJANA”Radim I ZIVIM U SLOVENIJI Imam 31 Godinu I ZELIM DRUZENJE “

Interesi
Od djetinjstva sam bila vrlo aktivna i umjetnička. :)) Slobodno vrijeme provodim u lokalnoj glazbenoj školi. Sviram klavir i volim sve vrste glazbe. Također, volim putovati. Živio sam mnogo godina u inozemstvu, ali sada sam se vratila u Srbiju. Volim stvarati udobnost i sklad u vlastitoj kući. Također, volim kuhati i često pozovem prijatelje.Bavljenje sportom omogućuje mi da se održavam u dobroj formi bez dodatnog napora, jer imam dovoljno vremena za treniranje u teretani, zbog čega nemam viška kilograma. Igranje badmintona, trčanje u parku, vožnja bicikla mi daje energiju, osim toga zabavno je i zanimljivo. Sve slobodno vrijeme provodim sa svojim bliskim prijateljima. Šetamo prirodom, gradom, idemo na piknike ili posjećujemo kulturna događanja. Također, volim slikati. Ovo sam počeo raditi jako davno. Imam raznih fotografija, ali posebno volim fotografirati prirodu.

Licni Opis
Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali se nadam da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivan i spontan. Volim se smijati i uvijek pokušavam biti pozitivna. Uvijek pokušavam razumjeti druge i lako sklapam prijateljstva. Iskren sam i otvoren prema svojim bliskim ljudima. Imam sve da svom muškarcu postanem izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastvena ljubavnica!

Tražim
Tražim svog pravog muškarca dobrih misli i otvorenog uma. Želim pored sebe vidjeti samo pozitivnu osobu jer sam jako pozitivna i optimistična. Željela bih upoznati ljubaznog i pristojnog čovjeka koji je ozbiljan u svojim traženjima i planovima za svoju budućnost. Treba biti svoj i ne treba se bojati reći što misli i osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti te s njim provesti ostatak života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page