UDOVICA ZATRUDNELA NAKON MUŽEVLJEVE SMRTI, A NIJE GA VARALA: Kad je otkrila ko je otac, svi su ZANEMELI OD ŠOKA

By admin dec29,2023
Podelite s Prijateljima

Udovica ostala trudna nakon muževljeve smrti, a kada je otkrila ko je otac, svi su zanemeli od šoka.

Udovica Kristen Tripson, suočila se sa velikim bolom, kada je nakon što joj je muž umro ostala sama sa decom. Pre nego što je umro usled opake bolesti, Kristen i njen muž Sem imali su planove o proširenju porodice, uprkos tome što su već imali sina i ćerku.

Njihova ćerka je začeta vantelesnom oplodnjom i nakon nje, par je imao još 4 smrznuta embriona. Kristen je nakon Semove smrti pokušala da zatrudni, ali nije uspela. U februaru je pokušala ponovo i nadala se najboljem. Ovaj emocionalni momenat je podelila sa svojom i Semovom majkom.

“Kako bismo Sem i ja imali još biološke dece nakon njegovog lečenja, morala sam da idem na vantelesnu oplodnju. Ostala sam sa 4 embriona. Alisa En je bila naš prvi. Ponovo smo pokušali prošlog leta, ali sam ga izgubila vrlo rano. Tri sedmice nakon toga, Sema više nije bilo.”

“Iako nismo pričali o njegovom kraju, pričali smo dosta o embrionima. Oni su za nas bili potencijalna deca. Uvek nam je to bio plan, šta god da se desi”.

“U proteklih 6 meseci ni jednom nije bilo sumnje šta ću da uradim. Čak i na intenzivnoj nezi kod njega, znala sam šta ću da uradim, da im pružim nadu za život.”

“Bilo je mnogo suza i ljubavi u toj sobi. Par sedmica kasnije saznala sam da nosim jedno zdravo dete. I to je bilo u redu. Na način koji ja vidim, Sem dobija jedno i ja dobijam jedno. Naravno, to je gorka i slatka stvar istovremeno. Ali to je bila naša odluka i ono što smatram jednim od najlepših blagoslova života. Presrećna sam i uzbuđena što ćemo u oktobru imati prinovu”, izjavila je Kristen.

IZVOR:STIL.KURI.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page